HÅRTIPS! (owles)
Forside Add meg Om meg Kontakt

HÅRTIPS!Hei hei!

Tenkte å dele noen hårtips med dere. Håret mitt er ikke akuratt så særlig fint, men jeg vet om noen tips og triks for at det ikke skal bli så slitt o.s.v!

1. Ikke bruk rettetang, krølltang, kreppetang og hårføner!                                                                                                                                                                 

Om du skal bruke det burde du virkelig bruke varmebeskyttende hårspray! Jeg må innrømme at jeg selv må ty til rettetang når jeg har skikkelig "bad hairday" men da bruker jeg varmebeskyttende hårspray fra Sunsilk, noe dere også burde!

2. Ikke vask håret for ofte!

Å vaske håret for ofte er faktisk verre enn de fleste tror! Hvis du da først f.eks. går en liten stund uten å vaske det, blir det fett som smør! Okei, nå overdrev jeg litt da. Men vask det ca. annenhver dag eller sjeldnere.

3. Vær forsiktig når håret er vått!

Når håret er vått er det ikke så slitesterkt som når det er tørt, derfor burde man ikke børste håret når det er vått og ikke sove med vått hår - ikke alle sover like rolig om natten!

4. Farging = no no

no!

De fleste burde vite at farging av håret ikke er bra! Jeg sier ikke at du mister alt håret av å farge det, men det sliter på håret, det sier jo alle frisører (nesten ivertfall) så da er det nok noe i det. Så om du vil ha en annen farge på håret burde du heller ta glansvask, og heller vurdere det etterpå.

5. Ikke tupèr håret!

Noen tupèrer håret for å få mer "volum" i det o.s.v. Det sliter veldig på håret, så det er ikke lurt!

6. Stuss tuppene ofte!

Hvis du vil ha langt hår, burde du stusse tuppene ofte, hvis ikke sliter det seg oppover og du ender opp med å måtte klippe mye mer enn om du hadde stusset det ofte!Håper dere fikk bruk for tipsene!

Burde jeg ha slike innlegg oftere?

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits