Bloggtips! (owles)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Bloggtips!Hei hei!

Kjeder livet av meg akuratt nå, så jeg tenkte å blogge litt. I dette innlegget tenkte jeg å skrive noen tips til hvordan du kan få en bedre blogg, få flere kommentarer, flere lesere o.s.v. Jeg har jo ikke så veldig mange lesere akuratt... men jeg har noen tips som kanskje funker veldig bra hos dere! Let`s start!

1. Blogg om interessante ting!

Ikke blogg om hva du spiste til middag, det er ikke interessant! Forestill deg at du er en som skal lese bloggen din, og finn ut hva du vil lese om.

2. Bilder!

Ha bilder i innleggene dine, helst i hvert innlegg! Og last dem opp stort! Jeg laster dem opp i 800px og synes det er en grei størrelse, og det passer til designet mitt. Gjerne ha bilder som har noe med innlegget å gjøre.


3. Skriv riktig!

For all del, skriv riktig! Det er greit at du foreksempel ikke klarer å skrive rare vanskelige ord som man aldri bruker riktig, men når det blir sånn her "I dg har jeg hatt en sjikkelig koseli dag, å jeg har spisst gotteri å marsjipankake å drokke brus" er litt for galt.

4. Kommenter på andre blogger og kommenter tilbake!

Det sier seg vel egentlig selv.. Men ta deg tid til å kommentere på andre blogger, og kommentere tilbake! Da får du flere kommentarer!

5. Blogg ofte!

Blogg ofte! Du får mest sannsynelig ikke mange lesere av å blogge 1 innlegg om dagen, isåfall må det innlegget være veldig interessant å lese! Men ikke blogg hvert minutt akuratt heller! 2 - 5 innlegg om dagen ca.

6. Still spørsmål!

Still spørsmål nederst i innlegget ditt, det gjør at leserne synes det er lettere å kommentere! F.eks. Hva har du gjort i dag?

7. Legg ut outfits, wants, hot or not, vs, favoritter o.s.v

Sier seg selv

8. Ikke kopier etter andre bloggere!

Ikke prøv å være som andre populære bloggere, vær deg selv!

Ja, det var da de tipsene jeg hadde å komme med! Koselig om du legger igjen en kommentar, og jeg kommenterer tilbake!

Likte du tipsene?

 


 • 6 kommentarer


  serista04.10.2012 kl.21:30

  Kjempe bra tips! :-)
  andreabj04.10.2012 kl.21:46

  bra tips! :-)

  - blogger 1 gang om dagen, og har heilt greit mange lesere, egentlig!
  Bra tips <3
  asil0m04.10.2012 kl.21:58

  Gode tips! :)
  Natalie04.10.2012 kl.23:10

  Veldig gode tips! :)
  Vibeke Karoline05.10.2012 kl.19:13

  Elsk ! :-D♥

  Skriv en ny kommentar

  hits