Skjønnhetstips for vinteren! (owles)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Skjønnhetstips for vinteren!Hei!

Siden denne bloggen ikke bare er en hverdagsblogg, men som også handler om foto, mote og sminke, tenkte jeg å dele noen skjønnhetstips med dere. Denne gangen har jeg tatt fokus på å holder hud og hår fint og bra om vinteren. Og først vil jeg bare si at jeg er ingen ekspert på sånn, men jeg har lest mye i blader, på nettet, sett videoer på youtube o.s.v. Så disse tipsene kan du nok sikkert finne andre steder, men det betyr ikke at jeg har kopiert dem. For disse er helt egenskrevet.

1. Fuktighet

Om vinteren blir hud og hår fort uttørket. Derfor er det viktig å få i seg nok veske og bruke fuktighetskrem. Drikk mye vann, bruk bodybutter eller bodylotion, og gjerne bruk en hårkur til håret. Dette gjør at håret blir glansfult, mykt og ikke tørt. Jeg kan anbefale Nivea - pure and natural day care, som en fuktighetskrem for ansiktet.

2. Agurk!

Agurk kan faktisk hjelpe mot mørke ringer under øynene, noe som mange får om vinteren og egentlig hele året. Du kan enten bruke ansiktsmaske og agurkskiver på øynene. Eller du kan følge tipset til MichellePhan som du kan se i videoen under her:

 

3. Ikke gå ut med vått hår

Vel ,det sier seg selv. Men om du skal gå ut og håret ditt fortsatt er vått, bruk lue. Men du skal helst unngå å bruke lue når håret er vått, for det e\blir mye friksjon og det skader.

4. Beskytt huden mot kulden

Bruk krem som beskytter mot kulden! Eller bruk kremer med lite vanninnhold.

5. Fukt leppene

Pass på at leppene får fuktighet, men ikke slikk på leppene, for det virker uttørrende. Bruk en god leppepomade, og ha den alltid med i lommen.

6. Skrubb

Om du skrubber kroppen om vinteren, vil den bli mindre tørr og du for en myk og glatt hud. Du kan bruke såpe med "stener" i eller bruke et grovt håndkle.

7. Skrubb leppene også

Bruk leppeskrubb, det gir samme effekt på leppene som på huden. På Lush får du kjøpt leppeskrubb i mange smaker, som du kan slikke av etterpå. Du kan også lage en egen med sukker, olje og honning.

 

Likte du tipsene?

Kommenterer alltid tilbake!

 • 5 kommentarer


  befunki11.11.2012 kl.18:43

  Fine tips !

  Gjerne ta en titt på bloggen min
  Sofie11.11.2012 kl.18:47

  Kjempe fine tips <3
  weheartit11.11.2012 kl.18:58

  Fine tips!
  CHARLOTTE11.11.2012 kl.20:24

  Fin blogg, skal bli fast leser!
  Madde Michelsen11.11.2012 kl.21:57

  Bra tips, utrolig fin blogg du har, leser den hver dag, den inspirerer meg virkelig :D

  Skriv en ny kommentar

  hits