Hvordan få flere lesere! (owles)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hvordan få flere lesere!Hei ♥

Jeg skrev jo i forrige innlegg at jeg skulle legge ut noen "bloggtips" til dere, så da gjør jeg det. Dette er tips som veldig mange andre bloggere også kommer med, men som også funker.

1. Fint design!

Det er viktig å ha et fint og ryddig design, hvis ikke klikker folk bare ut igjen av bloggen din. Du kan finne gratis design på blogger f.eks. inaanjuta.blogg.no og katrineaastorp.blogg.no.

2. Bilder!

Ha bilder i innleggene dine, da blir det mye gøyere  å lese. Lat dem opp stort, i f.eks. 700 eller 800px. Gjerne ha et bilde som passer til det du har skrevet om.

3. Vær deg selv!

Ha dine egne overskrifter, dine egne tanker, din egen tekst og vær deg selv! Ikke prøv å vær noen andre, da får man ikke vite hvem DU er!

4. Skriv rett!

Jeg irriterer meg over folk som skriver feil i nesten hver eneste setning, for du har jo tross alt gått på skole, og du kan skrive riktig hvis du vil! Ikke prøv å skriv så fort som mulig. Da blir det til at det kan se slik ut "Idg varr jeg på skoolen, dt var velig goy!." Ok, kanskje litt overdrevent...

5. Ikke bare hverdag

Ikke bare skriv om hva du har gjort på skolen, spist til middag o.s.v. Det kan fort bli kjedelig. Blogg om interessene dine, kom med tips og anbefalinger. Er du glad i mote, så skriv om mote. Er du glad i håndball, så skriv om håndball!

 

6. Spørsmål

Still spørsmål til leserne dine! Da  blir det lettere for dem å kommentere, og det gir et inntrykk av at du faktisk bryr deg om dem. F.eks. skriv i slutten av et innlegg "Hva har du gjort i dag?" O.s.v.

7. Ikke for korte, og ikke for lange innlegg.

Hvis jeg ser et innlegg som har altfor mye tekst, i ett, uten "avsnitt" lar jeg være å lese det. Men innleggene må heller ikke være for korte. Ikke skriv "Hei! I dag har jeg spist kake. Det var godt. Nå skal jeg sove!"

Likte du tipsene?


 • 2 kommentarer


  Amalie Sandtorv17.11.2012 kl.11:13

  kjempe bra tips! :D
  Sifre17.11.2012 kl.12:42

  vi har alt ♥

  Skriv en ny kommentar

  hits