Mobbing (owles)
Forside Add meg Om meg Kontakt

MobbingHei alle sammen!

Nå tenkte jeg å skrive et ganske seriøst innlegg, om noe jeg synes er veldig viktig. Etter at jeg så traileren på filmen Bully, fikk jeg lyst til å dele med dere hva jeg synes om mobbing.

Mopbbing er noe av det verste jeg vet, og det tror jeg mange av dere også synes. Det er feigt, teit, stygt og forbanna unødvendig! Å mobbe noen gjør ikke deg til en bedre person, men til en forferdelig person! Mange har nok ikke skjønt det, siden det er så mange som mobber! Jeg skjønner liksom ikke poenget? Folk som mobber må være helt skutt i huet! Og verst av alt, mobbere mobber andre pga. utseendet. Hvis man er fra et land i Afrika eller noe sånn (ikke god i geografi), så er det jo naturlig at man er brun! Og man er jo ikke stygg eller en dårligere person enn andre bare fordi man er fra et annet land!? Eller hvis man har litt former som jeg liker å si, altså at man ikke er så tynn. Mange som er litt kraftigere enn andre, har det fra familien, er førdt sånn eller kan ikke noe for det! Hvorfor mobbe dem da? Og det at mange bruker homo som et skjellsord, og mobber andre hvis de er homofile, har jeg rett og slett fått nok av! Det å være homofil er ikke noe galt!

Og ikke bare det at det er ufattelig teit og unødvendig å mobbe, den som blir mobbet blir jo også lei seg! De kan komme gråtende hjem hver dag, få dårlig selvtilitt, og verst av alt - kutte seg selv eller faktisk ta selvmord. Og at dette skjer pga. 1 en eller flere personer som er helt idioter, er så forferdelig! Får lyst til å slå dem ned! De kan heller finne et speil og stå å rakke ned på seg selv, hvis de er så frekke.

Mobbere = STYGGE, FEIGE, TEITE IDIOTER!Hva synes du om mobbing?

 • Én kommentar


  Elin Slåen09.01.2013 kl.21:36

  Du skriver godt!

  Mobbing er så utrolig unødvendig, og systemene virker for dårlig- en dårlig kombinasjon, med andre ord.

  Det er viktig at vi som ser mobbing sier i fra, står opp for den som blir mobbet, og ikke bare lukker øynene for hva som skjer. Å tilby vennskap er utrolig mye verdt.

  Ha en fortsatt fin kveld :)

  Skriv en ny kommentar

  hits