Tips: hudpleie! (owles)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tips: hudpleie!Hallojsen!

Siden dette ikke bare er en blogg som handler om hverdag, men også om foto, mote og sminke, tenkte jeg å begynne å skrive litt mer om mote og sminke og sånn. Så dette innlegget blir et innlegg med hudpleie tips. Altså tips til å få fin og ren hud.Håper dere liker det!

Vask ansiktet!

Vask ansiktet hver dag, og vær nøye med å få bort all sminke. Om du lar sminken sitte på for lenge, får du uren hud. Vask ansiktet med uparfymert såpe og vann, eller bare vann. Det kan du velge om du vil gjøre før eller etter du fjerner sminken. Bruk helst sminkefjerner!

Fuktighetskrem

Bruk fuktighetskrem som er beregnet på ansiktet, for å unngå eksem og tørr hud. Jeg har Nivea - pure and natural - soothing day care, og den er utrolig bra! Og bruk body lotion eller body butter på kroppen.

Ikke for mye sminke

For det første, er det ikke fint å ha alt for mye sminke, og for det andre er det ikke bra for huden. Prøv å ikke bruke sminke hver dag. Foreksempel når du bare skal være hjemme og slik.

 

Vask børstene dine!

Noe som sikkert alle vet er at det er viktig å vaske børstene sine, men det er ikke alle som er like flinke til det for det. Vask børstene dine ofte, for å unngå å få masse bakterier å gammel sminke i ansiktet. Selv bruker jeg jo nesten bare mascara, så jeg vasker kostene mine godt med vann. Men om du foreksempel bruker foundation, øyenskygge, pudder o.s.v kan det være lurt å bruke noe annet.

Drikk mye vann!

Vann er ikke bare bra når man er tørst, men også for huden. Drikker du lite vann, får du tørr hud. Så hver gang du er litt tørst, drikk vann!

Ansiktsmaske

Ansiktsmasker hjelper med å rense huden, og gir deg silkemyk hud. Du kan lage en selv, eller du kan kjøpe på butikker som Vita, H&M, Lindex o.s.v.

Likte du tipsene?
 

 

 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits