5 ting jeg elsker! (owles)
Forside Add meg Om meg Kontakt

5 ting jeg elsker!



Hei!

Først ville jeg bare si at jeg har fått denne ideen fra fotoogwebdesign.blogg.no, som lagde dette innlegget i sted tror jeg det var. Hun heter Cecce og blogger for det meste om foto. Hun tar helt fantastiske og nydelige bilder! Det er også hun som har laget designet til noen av toppbloggerne. Elsker bloggen hennes, og den gir meg masse inspirasjon ♥

Men over til poenget! Jeg så jo som sagt et innlegg på bloggen til Cecce, og fikk lyst til å gjøre det samme. Nemlig 5 ting jeg elsker! Og dette inkluderer ikke personer.  Men ting jeg elsker å gjøre og slikt.

 

1. Blogglyst!

Å ha blogglyst er en utrolig deilig følelse, synes ivertfall jeg. Jeg får lyst til å blogge om alt mulig, og får masse inspirasjon! Men jeg får det vanligvis bare i helgene. Så jeg skal bli bedre på å forhåndsskrive innlegg når jeg har tid og blogglyst.

2.  Dusje/bade

Det høres kanskje rart ut, men jeg elsker å dusje og bade! Hvis jeg først skal ta meg en dusj, tar det lang tid. Jeg dusjer hver dag, og vi har radio i dusjen, som gjør det enda bedre! Elsker også å bade i badekaret. Å bare ligge der og lese en bok eller et blad (jeg er snål) og bare slappe av.

3. Fotografere

Dere vet jo sikkert at jeg elsker å ta bilder. Takket være bloggen, har jeg blitt mer og mer interessert i foto! Og takk til alle som leser og kommenterer! Pappa er/var fotograf, og jobber på Japan Photo, så det er jo ekstra gøy når vi tar bilder sammen og han lærer meg ting. Bildet under er tatt av pappa, han har også tatt mange andre stilige bilder.

4. Musikk!

Hva skulle vi gjort uten musikk? Love it ♥

5. Instagram

Kanskje litt rart å elske Instagram, men det er en utrolig bra app! Man kan få masse inspirasjon og dele bilder man blir fornøyd med! Følg meg : henriette_aa ♥


Elsker du noe av det samme? ♥

Liker du bloggen til Cecce?

Kommenterer tilbake! 

 • 7 kommentarer


  jeg elsker å bade!! :-)
  Sarah20.01.2013 kl.20:51

  Kule bilder! :D

  Kommentere tilbake?

  qreme.blogg.no
  Lotte kommenterer tilbake20.01.2013 kl.20:53

  Elsker masse av det samme<3<3
  thosenjinta20.01.2013 kl.21:43

  Kule bilder!:)<3

  Elsker masse av det!:)<3
  chikalu20.01.2013 kl.21:47

  kjempefine bilder!
  Anna Hammer Landro20.01.2013 kl.22:13

  Fin blogg! Du kan bli ukas blogg på min blogg! Meld deg på!
  Andrea-Kommenterer tilbake :]21.01.2013 kl.08:03

  Kule Bilder :)

  Skriv en ny kommentar

  hits