Tips - få flere lesere! (owles)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tips - få flere lesere!Hei!

Jeg bare elsker å skrive slike tips innlegg, og jeg håper dere liker å lese dem også! Denne gangen tenkte jeg å komme med tips til hvordan man kan få flere lesere! Jeg har hatt samme innlegg før, men nå har jeg fått nye lesere, og jeg har andre og kanskje også bedre tips! Så håper dere liker innlegget, og gjerne kommenter (du får en tilbake ;)

 

1. Fint design: Designet og headeren er noe av det første man legger merke til når man går inn på en blogg, og kan være viktig for å tiltrekke lesere. Om du har en fin header av deg selv, og et fint og ryddig design, får du flere lesere enn om du har et design som er på bloggen fra før av, og ingen header.

2. Bilder: Det er viktig å ha bilder på en blogg, hvis ikke er det kjedelig å lese bloggen. Ha gjerne 1 eller flere bilder i hvert innlegg. Last dem opp stort, f. eks 800 px (det komemr ann på hvilket design du har). Kvaliteten på bildene har også noe å si for å få lesere.

3. Blogg interessant: Blogg om ting som folk interesserer seg for! Mange interesserer seg for mote, sminke, foto, trening, hverdag og slikt. Ikke blogg om hva du hadde til middag, eller hvilke sokker du har på deg.

4. Vær deg selv: Ikke skriv akuratt det samme som de andre! Ikke ta akuratt samme bilder som andre! Vær deg selv, rett og slett!

5. Kommenter andre blogger: Hvis du kommenterer en blogg, er det stor sjanse for at den personen går inn på bloggen din, og kanskje også kommenterer på din blogg også! Kommenter tilbake, og kommenter bloggene du har på vennelisten!

6. Still spørsmål: Still spørsmål til leserne dine! F.eks i slutten av innlegget, eller du kan ha antrekk VS antrekk o.s.v. Det gjør at den som leser får lyst til å kommentere ;)

7. Ha "konkuranser": Ha konkurranser hvor leserne kan vinne en premie, eller ha ukens blogg! Det tiltrekker lesere, og du gjør andre glade i samme slengen!

 

Tidsinnstilt innlegg

 

Likte du tipsene?

 

Kommenterer alltid tilbake! 

 

 • 3 kommentarer


  Sifre21.01.2013 kl.10:12

  Takk for tips!:))
  Julie AKS21.01.2013 kl.10:24

  Takk for tipsene! :))
  coole tips ;)

  Skriv en ny kommentar

  hits