owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

ELF



Hei!

Nå tenkte jeg å lage et innlegg om eyeslipsface. Det er en nettside/nettbutikk som selger masse sminke, til en billig pris. De har stort utvalg, og det meste har faktisk ganske bra kvalitet. Noen som har kjøpt fra elf er fornøyde, og andre ikke. Men jeg anbefaler dere å kjøpe fra studielinjen, selv om det er litt dyrere enn normallinjen. Da er det større sjanse for at produktet har god kvalitet. Her er noen produkter jeg kunne tenkt meg å kjøpe.

Hva synes du om elf?

 • Farmen og besteforeldre



  Hei!
  Nå sitter jeg hos bestemor og bestefar. Vi ser på farmen. Pappa skal til Oslo i morra tidlig, så jeg skal sove her. Orker ikke å skrive så mye. Men har vært åå en helt vanlig trening. I morgen er det skole, selvfølgelig. Vi skal kanskje på senteret i morgen, så det blir jo bra. Håper dere har hatt en fin dag!

  Ser dere på farmen?

 • Camillo Bastrup



  Hei"
  Nå er jeg og Solveig på Camillo Bastrup. Vi skal snart til mamma. Skal sove hos solvreig i natt. Kos. Men må gå

 • Sovemedisin



  Hei!
  Nå ligger jeg her i senga og hører på nrj, soiller subway surfers og chatter med Benjamin. Beste sovemedisinen som finnes! Bortsett fra at den ikke funker da... Haha. Men i morgen er det skole... Buhu. Men heldigvis er det kort dag. Etter skolen blir jeg med Solveig hjem, så skal vi jo gå halloween på kvelden med Trym, Morten og Martine. Gratis godteri!! Haha. Men nå må jeg prøve å sove. God nat!

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits