owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ikke helt som planlagt!Hellu!

Som dere vet, var vi jo på skitur i dag. Det var gøy, men ikke såå veldig. Til å begynne med var det gøy men også litt vanskelig, hehe. Den første runden (3,4 km) falt jeg 11 ganger! Smartass! Så tok vi en pause og spiste pølser, drakk kakao og spiste kjeks og sånn. Så bestemte jeg og Malene oss for å ta en liten runde. Etter den tok jeg og Solveig en lang runde, uten å vite hva som skulle skje.... Vi gikk klokka 12, og var nesten helt sikre på at vi skulle rekke frem til halv 2. Men neida! Gjett hvem som falt nesten hele tida, landa i en grøft og gikk seg bort? Jo, nemlig oss! Så da vi endelig var fremme hadde alle gått bortsett fra rektor og Torhild. Og da var visst klokka 10 på 2!

Etter skolen ble Solveig med meg hjem, og vi gjorde ikke så mye egentlig. Vi bare varmet oss og så på videoer på youtube. Deilig å kunne slappe av etter en ikke fullt så gøy tur. Nå skal jeg snart ta meg en varm dusj, siden jeg fryser så. Er utrolig kaldt i hele huset, bortsett fra stua. Akuratt nå ser jeg på nettbutikker, blandt annet ebay. Forresten så tenkte jeg å ha en konkuranse her på bloggen, hvis dere vil? Skriv i kommentarfeltet!

 

Liker du å gå på ski? 

 • HVORDAN?  Hei!

  I dag har jeg egentlig hatt en ganske rolig og normal søndag. Har vært ute og tatt bilder, og funnet ut hvordan rommet mitt skal bli og sånn. Må jo nyte den siste dagen i helga, som snart er over. Har bestemt meg for at jeg skal prøve å legge meg tidlig i dag, men det er så vanskelig! Filmet nettopp en sminkevideo, men den ble for lang. Så tenkte å kanskje filme en ny sminkevideo, eller en annen video. Får se hva jeg får tid til og hva jeg orker. Skal prøve å bli en flinkere blogger. Så jeg skal legge ut flere outfits, videoer og slikt. Men det er ikke like gøy å blogge når man har så få lesere... Skjønner ikke hvordan jeg skal klare å få flere? Hvordan skal jeg få folk til å vite om bloggen min?     

   

 • Pictures with friends!  Hei!

  Sa jo i går at jeg skulle legge ut bildene vi tok i går! Vi tok en del, men her er noen :) Bildene er fra martineengedal.blogg.no

   

   

   

  Eeey, sexy ladies!

  Vi er ikke de beste cheerleaderne for å si det sånn...

  Det var ikke tungt altså, skulle bare smile :D

  We have missed you, nais sweet tre!

  Dance with me tonight lissom  Glad i dere <3

  Likte du bildene?

  Kommenterer tilbake <3

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits