owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

HektaHei!

Uff, nå burde jeg virkelig skjerpe meg! Har ikke blogget på 3 dager eller noe... Men jeg har ikke hat så mye blogglyst. Jeg skal prøve å blogge mer, men det er ikke alltid man har så mye å skrive om, eller har lyst. Har ikke så mye å skrive om det jeg har gjort, siden livet mitt er veldig kjedelig. Har blitt skikkelig hekta på PLL, så det har jeg brukt en del tid på, hehe. Har veldig lite å skrive nå egentlig, men skal prøve å kommem med litt mer interessante innlegg fremover!

Æsjamæsj

Liker du bloggen min?
 

 • Bad day  Hei!

   I går var jeg jo hos Solveig, og jeg overnattet der. I går kveld var vi ute og løp, faktisk! Og i dag var jeg jo på skolen. Vi hadde helt vanlig dag, bortsett fra at vi hadde prøve i samfunnsfag. Og det gikk rett i dass for å si det sånn! Jeg gjettet helt vilt på de oppgavene jeg faktisk svarte på. Var kanskje 10 spørsmål som jeg ikke svarte på... Flinke meg! Forresten, så tror jeg ikke det er så lenge til vi skal få rommet mitt ferdig. For vi har kjøpt pulten/bordet jeg skal ha, også vet jeg ikke om vi har kjøpt hylla jeg skal ha (jeg var ikke med). Så jeg gleder meg veldig til jeg får det ferdig! Og da skal det komme en room tour, lover! 

  Forresten  husk å meld dere på ukens blogg HER

  Hva har du gjort i dag?
   

 • Mesterkokk!  Heyyy!
  Nå sitter jeg her med Solveig. Vi er hjemme hos henne. Vi dro hit etter skolen. Vi har til og med laget mat! Vi lagde pasta og kylling kjøttdeig, nam nam! Også har vi gjort leksene. Nå skal vi sitte litt på pcen tror jeg, hehe. Lite å skrive egentlig... Men det kommer flere innlegg!

 • Finito  Heisann!

  Nå sitter jeg her på det kalde rommet mitt med dyna over meg, og er veldig trøtt. I dag har jeg vært på skolen, trening og så bursdag. Skulle jo egentlig overnatte hos ei venninne, men jeg orket ikke, også ble det så stress. I morgen skal jeg også spille kamp, så det var vel egentlig liksågreit å bli hjemme. Dessuten så hadde vi tenkt til å døgne, men det hadde nok ikke gått når jeg er så trøtt som nå. I bursdagen var det utrolig gøy og massemasse latter! Vi spiste pizza og kake. Også tulleringte/bølleringte vi folk... hihi. Så det var veldig gøy! Tok noen bilder, men jeg vet ikke om du vil at jeg skal legge de ut, hehe. Så jeg kan eventuelt legge dem ut i morgen, for jeg har ikke lastet dem opp på pcen enda.

  Forresten, så skal jeg skjerpe meg med blogginga! Jeg sier det ofte, men jeg skal virkelig prøve! Skal tidsinstille innlegg, lage videoblogger og legge ut flere nye bilder!

   

  Huff huff, hadde ikke noen andre bilder :P

  Hva har du gjort i dag?

  Kommenterer tilbake! 

 • Mye  Heisann!
  Torsdag, jippi! Ikke lenge til helg nå! I dag har jeg vært i byen, igjen! For Solveig trengte noen ting. Ogsåbhar jeg jo selvfølgelig vært på skolen da. Lite interesant... I morgen har jeg masse å gjøre så tenkte å forhåndsskrive noen innlegg som kan postes i morgen. I morgen har vi rle prøve og gloseprøve!! Så jeg må øve i kveld. Og etter skolen skal jeg hjem og spise og skifte, så er det på trening fra 5 - 6. Så er det bursdag til Martine fra 7 - 9. Så skal jeg til Emilie for å overnatte der med Christine og Emilie O. A lot to do! Så nå skal jeg bare sette i gang med pugginga! Er alltid sånn siste liten pugging for meg. Men me snakas! <3

 • Vil ikke!  Hei!
  Mobilblogging nå... Men jeg skal snart ut i kulda for å gå på skolen. Noe som ikke er særlig fristende! Iskaldt ute jo! Men jeg burde skynde meg nå... Skulle møte malene kl. 8 upsii. Ha en fin dag!

 • Nyttårsforsetter  Hei!

  Som nesten alle andre, har jeg også nyttårsforsetter. Så jeg tenkte at jeg kunne legge dem ut. Jeg har kanskje noen litt rare, kjedelige eller vanlige nyttårsforsett, hihi. Men jaja, her er de!

  Blogge bedre, og legge ut flere nye bilder.

  Rydde rommet oftere.

  Lage flere videoer til bloggen.

  Trene mer.

  Spise mer frukt og grønt.

  Ha mer egentrening (håndball).

  Spare mer.

  Legge meg tidligere....  Godt nyttår!

   

  Har du noen nyttårsforsett?

  Noen av de samme?


 • Vanskelig...  å finne på overskrift! Men hei!

  Nå har jeg egentlig nettopp våknet, eller for en halv time siden eller noe. Og i dag er det nyttårsaften! Vi har egentlig ingen planer, for pappa har så vondt i ryggen og det pøs regner ute. Jeg skal ivertfall prøve å lage noen videoer til dere, og blogge litt. Det var en som spurte om jeg kunne lage en video om sminkebørstene mine, så det kan jeg jo. Også tenkte jeg å ha årets favoritter, hvis dere vil? Jeg finner sikkert på noe. Det er så irriterende at det skal være regn hele tiden! For hvis ikke kunne jeg tatt bilder ute, og tatt bilder av fyrverkeriet. Men jaja, kan jo finne på noe inne også da. Men vi blogges senere! 

  Har alltid vært interessert i foto, vettu! Neida

  Hva skal du i dag?

 • Ikke lenge til nå  Hei på deg!

  Tenk, nå er det bare 3 dager igjen av 2012! Det er så rart å tenke på. Dette året har gått så fort, synes ivertfall jeg da! På nyttårsaften er det meldt regn og atter regn! Huff og huff. Jeg som hadde planer om å få tatt en del bilder av fyrverkeriet, men jeg vil jo ikke ødelegge kameraet, så vi får håpe på at de er helt på bærtur på yr.no. 

  I dag har jeg ingen spesielle planer egentlig. Tror egentlig jeg og Solveig skulle finne på noe, også skulle jeg sove hos henne, så vi får se hva det blir til. Men jeg vil ivertfall ikke ut for å si det sånn! Regner, og er masse slaps. Hadde tenkt å filme en sminkevideo til dere, men problemet er at jeg ikke får redigert den, og kanskje ikke får lagt den ut. Men jeg kan jo prøve! Kanskje dere vil se en "Nyttårssminkevideo" eller noe sånt. Jeg aner ikke! Så skriv i kommentarfeltet! 
  Synes du 2012 har gått fort?

  Hvilken sminkevideo vil du ha? (eller annen video)

 • Som vanlig  Hei!

  Ja, da var jeg kommet hjem fra kusina mi da. Har jo vært der i 2 dager eller noe, jeg aner ikke. Men ja. Vi har jo hatt det gøy, hehe. Nå sitter jeg og spiser godteri som jeg fikk på julaften (hihi) og leser blogger. Som vanlig! Altså, ikke at jeg spiser godteri til vanlig, men at jeg leser blogger. Ja, dere forstår! Tenkte at jeg kunne lage en video til dere, men problemet er at jeg ikke vet hvilken! Jaja, får bare lage en, hehe. Men vi snakkes senere!

  Fjortis lissom, neida, det var meninga. 

  Hvilken video kan jeg lage? 

  Kommenterer tilbake!

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits