owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dagens sangHei!

Hehe, har ikke fått blogget før nå ja... Eller, jo, jeg har blogget men ikke etter jeg kom hjem. Kom hjem i 5 tida eller noe. Satte meg ned med pcen og så på tv program, hehe. Nå har jeg også laget en header i full fart, siden jeg har fått nytt design. Ble ikke sånn veldig fin, men bedre enn å ha det tomt eller å ha bilder av sko eller noe. Nå skal jeg hoppe i dusjen, og få i meg litt mat. Forresten, så kommer bildene fra i dag, ut i morgen. Siden de er på pcen til Solveig, og hun er ikke hjemme. Men vi blogges!

Elsker denne sangen ♥ Skikkelig hekta på Carly Rae Jepsen for tida! Forresten, vent til refrenget med å slutte å høre sangen.

 

 

Likte du sangen?

Har du hatt en fin dag?

 • Dagens sang!  Liker du den? Jeg eelsker den!

 • Dagens sang!  Hei!

  Skal prøve å få lagt ut dagens sang litt oftere, men her kommer ivertfall dagens sang for i dag! Den er ganske ny, og er nr. 2 på topp 100 på Youtube. Og det er de superkjekke guttene i One Direction som synger sangen. Dere skjønner kanskje hvilken jeg snakker om? Legg igjen en en kommentar om hva du synes om sangen og jeg kommenterer garantert tilbake. Skal begynne å alltid kommentere tilbake!

  One Direction . Live while we`re young

   

  Liker du sangen?

 • Dagens sang!  Hei hei!

  Har ikke mye å blogge om, så legger ut dagens sang isteden! PS: til dere som har kommentert på bloggen her, skal jeg kommentere tilbake rett etter jeg har postet dette innlegget ;) Og det skal jeg gjøre med alle som kommenterer ♥

   

  Liker du sangen? ♥

  - Henriette

   

   

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits