owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

DIY : Shiny lipbalmHei!

Nå tenkte jeg å legge ut en DIY til dere. Og denne gangen er det shiny lipbalm som dere kan lage selv. Det er enkelt og du trenger ikke så mye spesielt.

Du trenger:

En kopp eller noe som kan være i mikroen

En beholder

Lipgloss (shine)

Vaselin

Øyenskygge eller leppestift (farge)

Vanilje essens eller lip smacker (lukt)

 

Det du gjør:

Smelt vaselin og leppestift om du bruker det, i mikroen. Når det er helt smeltet, har du oppi øyenskygge om du bruker det og lipgloss. Bland det godt. Ha i vanilje essens eller lip smacker. Om du bruker lip smacker burde den også smeltes. La de bli litt kjølig og ha det i beholderen. Sett beholderen i kjøleskapet og vent til den er stivnet. Så har du din egen leppepomade!

Hva synes du om tipset?

 • DIY: Foundation!  Hei hei!

  Tenkte å dele en måte å lage din egen foundation på! Det er veldig enkelt, og funker faktisk ganske bra. Men selvfølgelig ikke like bra som foundation man kjøper, men hvis man bare skal bruke det en sjelden gang er det jo bedre enn å kjøpe en som koster 100 - 200 kr og bare blir stående uten å bli brukt. So let`s start!

  Det du trenger:

  Noe å ha det i

  Noe å blande med

  Pudder

  Ansiktskrem

  Slik gjør du:

  Ta litt av et pudder du har som du kanskje ikke bruker, og "knus" det slik at det ikke blir masse store klumper i den. Så tar du ansiktskremen og tar så mye du vil ha oppi det du skal ha foundation i. Bland det sammen og woila! Du må blande ganske godt da, og det blir kanskje litt klumpete, men..

  PS: IKKE BRUK FOR MØRKT PUDDER! HELST DIN HUDFARGE!

  Har desverre ikke bilde av resultatet...

  Skal du prøve?

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits