owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Home again!Hei hei!

Kom hjem for en stund siden, men var helt utslitt og kvalm etter bussturen, så jeg orket ikke å blogge. Men jeg har ivertfall hatt det kjempegøy på Bringsvær! Vi har padlet i kano, vært på en gård, sovet i lavvo, badet, badet i stamp o.s.v. Orker ikke fortelle så alt for mye! Vi badet i 8 grader. Kaaldt! Også håper jeg at dere likte at Elise gjesteblogget. Tror Solveig skal gjesteblogge mens jeg er på ferie, men jeg skal blogge i dag og i morgen altså! Kommer eget innlegg med bildene jeg tok.
 • Autumn flower  Halluen <3 Takk for kommentarene på forrige innlegg, veldig hyggelig!  I nuet sitter jeg oppe på rommet mitt å spiser. Stua er full av voksene, fordi pappa holder foreldremøte for håndball-laget. 

  Anayways, i morgen kommer Henriette hjem igjen.. Så da blir det normal blogging fra henne et par dager, og så drar hun igjen. Da er det ikke jeg som skal gjesteblogge, bare sånn at dere vet det. I morgen får dere sikkert også høre mye om Bringsvær, Henriette har sikkert hatt noen utrolig fine dager! Fordi Bringsvær er bare helt fantastisk :-) Har vært der ja da... Så det er bare å glede seg!

  Har ikke noe bildet, så dere får nyte dette bildet av en blomst ;-)


  Hva synes dere om bildet?

 • Outfit - 10.10.12  Mørket hadde allerede begynt å komme når jeg og Nora tok disse bildene..


  Nå skal jeg på trening, ha en fin kveld!

  Hva synes du om antrekket?


 • This Tuesday  Hei dere. Beklager så mye at jeg ikke har blogget før nå! Det skjer så mye på tirsdag, always the same shit. Med dobbeltime matte, og norsk + fys.akt på slutten av dagen. Jaja, dagen er over nå da :-) Etter at jeg kom hjem fra skolen ble jeg blitt litt for opptatt av å se på pll, haha. Men så har jeg jo selfølgelig gjort noen lekser også ;-) Nå har jeg akkurat kommet inn døren fra trening, og er veldig klar for en dusj! Ha en fortsatt fin kveld, og så blogges vi (mye) mer i morgen! :-) Går du på en sport? Hvilken?


  Husk å følg med på  min blogg også, for dobbelt med blogging :-)

 • My sweet little teacup  Hva synes du om bildet?

 • Gjestebloggeren  Hei dere! Henriette har jo fortalt dere at hun er på bringsvær nå, og derfor skal hun ha noen til å gjesteblogge. Jeg heter Elise, og jeg skal derfor gjesteblogge for Henriette, disse fire dagene hun er borte. Jeg kommer til å blogge sånn som jeg pleier, siden alle bloggere blogger jo ikke likt, så dere merker kanskje litt forskjell i innleggene som kommer, men det går vel fint? :-) 

  Jeg har bloggerfaring fra før. Jeg har hatt tre blogger, eller den første slettet jeg nesten med en gang jeg lagde den. Den andre bloggen jeg har hatt, blogget jeg på i et og et halvt år, før jeg byttet til en annen blogg. Og nå blogger jeg på elisegd.blogg.no. Den bloggen har jeg blogget på i litt over et år. Så blogging kan jeg!  Anyway, etter at jeg kom hjem fra skolen har jeg gjort lekser, og sett pll. Jeg har gjort nesten alle leksene for denne uken, så nå skal jeg nyte resten av ettermiddagen på koret. Og etter det, er det 71 grader nord. Lykke♥ Ha en fin kveld!

  Hva tenker du om at jeg er gjesteblogger?

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits