owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Halloween makeup next!



Hei!

I stad prøvde jeg meg på en "halloween look" og det ble ikke så veldig bra... Men jeg skal prøve på nytt i morgen eller noe, og da skal jeg filme. Men jeg har ikke "funnet på" det selv, men så det på youtube. Tok noen bilder av resultatet :

Hva synes du`?

Kommenterer tilbake

 • Favoritt apper!



  Hei hei!

  Nå bestemte jeg meg for å bare droppe å skrive et kjedelig "morgen-innlegg", og istedet lage "Favoritt-apper" innlegg. Slik at dere kan få noen tips til hvilke apper dere kan og burde laste ned!

  HUSK: Du må ha Iphone, Ipad, Ipod?, eller Android telefon for å kunne laste ned disse. Tror jeg ivertfall.

  1. Instagram!

  På Instagram kan du se å andre sine bilder, og legge ut bilder selv. Da kan andre like bildene dine, og "følge/followe" deg. På denne måten kan du også få inspirasjon!

   

  2. Pixlr-o-matic

  Mange av dere kjenner sikkert til Pixlr.com. Det finnes også en app til denne nettsiden. Der kan du redigere bilder som du har på telefonen, slik at de bli 10x så kule! Og da kan du f.eks legge dem rett ut på bloggen, istedenfor å måtte laste opp bildene på pcen, redigere, lagre, og poste.

   

  3. Blogg.no

  Veeldig mange av dere kjenner til appen til blogg.no. Der kan du poste innlegg fra telefonen, se på kommentarer o.s.v.

   

  4. Subway surfers

  Dette er et spill, som jeg har blitt utrolig hekta på. Hahah, men det er egentlig akuratt som Temple Run, bare bittelitt annerledes. Du blir fort avhengig, men det gjør ikke noe når alle vennene dine også er avhengige.

   

  5. Youtube!

  Youtube er veldig greit å ha som app, for da kan du laste opp videoer rett fra telefonen, se på videoer til abbonementene dine og selvfølgelig på andre videoer.

   

  Ja, dette er da mine favoritt apper ;) Håper du likte innlegget, og legg gjerne igjen en kommentar. Så får du en tilbake i samme slengen ;)

  Mini Henriette

  Har du noen av disse appene?


 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits