owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Video: Gran Canaria!Likte du videoen/bildene?

 • Innkjøpet fra Gran Canaria!  Likte du innkjøpet?


  Kommenterer tilbake! :)

 • Om Gran Canaria!  Hei hei!

  Nå har jeg kommet hjem fra en helt fantastisk ferie i Puerto Rico! Har kost meg masse! Så jeg kan vel fortelle litt hva vi har gjort!

  Dag 1: Vi kom til hotellet ganske sent, og fikk pakket litt ut og skiftet. Så gikk vi ut og spiste på Gran Italia. Så vidt jeg kan huske, spiste jeg spaghetti carbonara. Ikke det at det er så veldig interessant...

  Dag 2: Vi startet dagen med å spise frokost på hotellet. Var litt skeptisk til maten først, siden vi ikke visste hva alt var, men fikk jo spist! Så hoppet vi uti bassenget, og gjett om det var deilig! Så husker jeg faktisk ikke hva mer vi gjorde.... Pinlig! Men jeg husker at vi badet på stranda, også tror jeg også kanskje vi var på kjøpesenteret... vet ikke helt...

  Dag 3: Dagen startet med at vi sto opp, ordnet oss og tok turen til Amadores stranda. Det var 20 min og gå. Når vi kom dit spiste vi frokost. Jeg spiste toast og drakk den beste smoothien jeg noen gang har smakt! Så var det bare å hoppe ut i vannet! Vi badet lenge, og lå og ble brun i sola. Så tok vi turen til hotellet igjen, og så gikk vi på kjøpesenteret. Kjøpesenteret i Pureto Rico var ganske annerledes i forhold til de vi har i Norge. Det var liksom et senter uten tak. Det var masse butikker som var som en gate. Vanskelig og forklare... Så vi shoppet litt og spiste middag.

  Dag 4: Denne dagen gikk for det meste til bading og shopping. Ikke så mye å forklare egentlig. Men kan jo vise noen bilder:

   

  Dag 5: Husker faktisk ikke så mye.. Men tipper at vi badet, spilte minigolf, shoppet og spiste. Hahah!

  Dag 6: Siste dagen brukte vi til å bade, shoppe også tok vi båten til en by som het Puerto Mogan eller noe sånt. Liten og koselig by! Også ble vi tegna av en man som var syykt god til å tegne! Det var sånn tulle tegning da, men den ble utrolig kul.. Men har ikke bilde :( Kan legge ut seinere!

   

   

  Innkjøpsvideo kommer snart!

  Har du vært u syden før?

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits