owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Problem...Hei!

Hadde et lite problem nå nettopp, som jeg ofte får! Nemlig å finne på overskrift! Haha, så den ble da slik. Men over til noe annet! Jeg vet jeg har blogget lite i det siste men jeg har hatt så så lite blogglyst og lite tid. Men sånn er det bare når man går på skole, har lekser, har venner og spiller håndball. Men skal prøve å få et innlegg hver dag, og kanskje flere.

Nå har jeg "nettopp" vært på trening, som jeg alltid er på fredager. Da jeg kom hjem, spiste vi pizza og så på Idol. Og nå sitter jeg bare i senga med pcen på fanget, og skal kose meg med litt serier og sånn. Deilig å kunne slappe av, og ikke tenke på å måtte legge seg tidlig, gjøre lekser og slikt. I morgen har vi forresten kamp klokka 10, så jeg må opp litt tidlig da... Men pytt pytt, når det gjelder håndball så er det greit å stå opp tidlig (ikke når det er skole!). I morgen skal jeg også på jentekveld hos Solveig med Henrikke og Martine. Også skal vi overnatte der, så det blir jo koselig! 

Skal forresten legge ut vinneren av ukens blogg nå i kveld! Så bare følg med! 

 


Dårlig kvalitet...

Håper du at du blir ukens blogg? 

 • Oh no!  God morgen!

  Nå er det desverre blitt søndag.... Så denne dagen skal jeg prøve å utnytte. Skal egentlig ingenting i dag, men skal nok bare være hjemme. Skal også kanskje filme noen videoer og ta litt bilder. Filmet en sminkevideo i går, men den tar utroliiiig lang tid å laste opp! Akuratt nå sitter jeg og skyper med ei svensk jente som heter Filippa. Hehe. Har ikke så mye å skrive, men skal prøve å få blogget en del i dag ;)

  Hva skal du i dag da? ♥

  Kommenterer tilbake!
   

 • Love it  Hei!

  Endelig fredag! Endelig helg! Har vært 2 dager på skolen denne uka da... Men det har vært 2 lange og fæle dager for å si det sånn! Var trøtt og hadde hodepine på skolen i dag, og satt bare å tenkte på at det snart var helg. I helga har jeg egentlig ingen planer, men det som frister mest er å bare slappe av og kanskje være med venner eller noe. Skal også få prøvd å lage noen videoblogger, både i dag og i helga, hvis jeg klarer. Ofte stopper bare videoen, eller den blir helt faila. Men kan prøve!

   

   
  Elsker du også helg? 
   

 • Be yourself  Hei!

  Overskriften var bare for gøy, men det er favoritt ordtaket/utrykket mitt. Hehe. Men ja. Nå er det sikkert en stund siden jeg har blogget, og det skylder det at jeg har veldig lite blogglyst. Lite kommentarer, og ikek så mange lesere. Men jeg får prøve å bli bedre på å blogge. I dag er planene at vi skal til Justvik eller hva det heter, for å spille kamp. Også tror jeg at jeg skal til mamma, og overnatte der i natt. Akuratt nå hører jeg på musikk, blogger og spiller Santa snowboard. Haha, litt fritids. Men det er utrolig deilig at det er helg nå. Og på mandag skal vi ha juleverksted på skolen. Så det betyr ingen bøker eller noe sånt. Vi skal lage julekort, engler, julekrans og sikkert mer. Også skal vi ha risgrøt og gløgg. Men! Jeg har noe viktig å si. Veldig veldig gjerne kom med forslag til hva jeg kan blogge om! F.eks om dere vil ha wants, julegavetips, sminkevideo og sånn. Hva vil dere ha?  Bildene er gamle

  Hva vil dere at jeg skal lage innlegg om?

 • Noe bra og noe dumt  Hei! ♥

  Nå har jeg kommet hjem fra håndballkampen. Vi vant 18 - 4. Jippi! Så det er jo bra, men ute er det regn og storm, noe som ikke er så bra. Og da er jo ikke det å gå fra butikken og hjem i bare shorts det varmeste. Så når jeg kom hjem var det bare fort opp og rett i dusjen. Nå skal jeg kose meg med gløgg, klementiner og tv. Har tatt på meg flisgenser og ullsokker, så nå er jeg god og varm. Tror jeg kanskje trekker vinneren av konkurransen, og linker til de bloggene i dag. Hvis jeg får tid! Håper dere får en fin kveld!

  Har dere også storm?

 • Søndag = ryddedag  Hei på dere!

  Da var vi kommet til siste dagen i uka, nemlig søndag. For noen er søndag daffedag, men for meg er dette ryddedag. Hehe. Må få ryddet rommet og sånn. Skal også spille kamp ti over fire. Har veldig dårlig blogglyst for tiden, mest fordi jeg må bruke pappa sin gamle og treige pc. Jaja, ellers har jeg ingen planer. I går var jeg jo som dere vet i bursdag. Mer har jeg ikke å si. 

  Hva gjør du på søndager?

 • Lørdaaag  Hei og hopp!

  Hadde ingenting å blogge om i morges, så jeg ventet heller til nå. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Men nå har jeg dusjet, og tatt på meg det jeg tror at jeg skal ha på i bursdagen. Så må jeg vente på at håret skal tørke, så skal jeg krølle det (tror jeg), også skal jeg sminke meg. Også må jeg lage kort. Bestefar har også bursdag i dag, så jeg må lage kort til han og. Blir ikke mye blogging i dag for å si det sånn. 

  Hva skal du i dag?

 • My love is here!  Hei!

  Da var det en stund siden jeg hadde blogget da... Men har verken orket, hatt tid eller hatt lyst. Men nå er det endelig helg! My love! I morgen har jeg ingen planer, men skal i bursdag klokka 5, til fetteren min (han blir 14 hvis dere lurer). Også tror jeg det blir en hårvideo, for jeg skal kanskje krølle håret. Så gled dere! Men lover ingenting. Orker ikke å blogge så mye, for har litt vondt i hode. Så jeg tror vi snakkes senere.
 • Er det mulig?  God morgen ♥

  Våknet til regn i dag, selvfølgelig! Det er så typisk at det er regn i helga, og av og til fint vær i uka. Hate it! Jaja, får holde meg inne da, som betyr mer blogging! Som jeg håper dere synes er bra. Har planer om å lage et innlegg med bloggetips til dere. Det kan være at jeg har lagt det ut før, men jeg kan jo ha fått noen nye lesere for alt jeg vet! Ellers i dag skal jeg ingenting. Synes det er så deilig å bare slappe av i helgene. Og som jeg sier i nesten hvert eneste innlegg, skriv hva du liker med bloggen min, hva du synes kan bli bedre, eller hva du vil lese om! Værsåsnill, det hadde hjulpet så mye! Men jeg skal ikke mase eller klage, altså!

  Hva vil du lese om?

  Hva liker du med bloggen min?

 • TGIF!  Hei!

  Endelig helg! Det skal bli så godt å bare kunne slappe av, og ikke måtte tenke på lekser og skole. Skulle egentlig ha vært trening i dag, men så skal det være julemesse på idda, så hallen er optatt. Egentlig likså greit, siden det er fredag. Så i kveld skal jeg bare slappe av og se på norske talenter. Akuratt nå skal jeg spise litt, og slappe av på sofaen og se på tv. Typisk fredag.Jaja, orker ikke skrive mer. Men vi blogges senere!

  Hva gjør du på fredager?

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits