owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hjelp meg!Hei og hopp! Nå for tiden har jeg av og til mye blogglyst og av og til lite. Men problemet er uansett at jeg ikke vet hva jeg skal blogge om! Så jeg tenkte å legge ut noen forslag til videoblogger og innlegg jeg kan ha, så får dere skrive i kommentarfeltet hvilke dere har lyst på! Da blir det mye enklere for meg å blogge, og da blir det sikkert mer interessant å lese også!

Innlegg:

Min hverdagssminke

Inspirasjon

Tips (sminketips o.s.v)

Fakta om meg

Favorittblogger

Konkurranse

 

Videoblogger:

Hverdagssminken min

Hårvideo

Anbefalinger

Favoritter

Ting jeg angrer på å ha kjøpt

 

  Hva vil du at jeg skal blogge om?

 • 5 ting jeg elsker!  Hei!

  Først ville jeg bare si at jeg har fått denne ideen fra fotoogwebdesign.blogg.no, som lagde dette innlegget i sted tror jeg det var. Hun heter Cecce og blogger for det meste om foto. Hun tar helt fantastiske og nydelige bilder! Det er også hun som har laget designet til noen av toppbloggerne. Elsker bloggen hennes, og den gir meg masse inspirasjon ♥

  Men over til poenget! Jeg så jo som sagt et innlegg på bloggen til Cecce, og fikk lyst til å gjøre det samme. Nemlig 5 ting jeg elsker! Og dette inkluderer ikke personer.  Men ting jeg elsker å gjøre og slikt.

   

  1. Blogglyst!

  Å ha blogglyst er en utrolig deilig følelse, synes ivertfall jeg. Jeg får lyst til å blogge om alt mulig, og får masse inspirasjon! Men jeg får det vanligvis bare i helgene. Så jeg skal bli bedre på å forhåndsskrive innlegg når jeg har tid og blogglyst.

  2.  Dusje/bade

  Det høres kanskje rart ut, men jeg elsker å dusje og bade! Hvis jeg først skal ta meg en dusj, tar det lang tid. Jeg dusjer hver dag, og vi har radio i dusjen, som gjør det enda bedre! Elsker også å bade i badekaret. Å bare ligge der og lese en bok eller et blad (jeg er snål) og bare slappe av.

  3. Fotografere

  Dere vet jo sikkert at jeg elsker å ta bilder. Takket være bloggen, har jeg blitt mer og mer interessert i foto! Og takk til alle som leser og kommenterer! Pappa er/var fotograf, og jobber på Japan Photo, så det er jo ekstra gøy når vi tar bilder sammen og han lærer meg ting. Bildet under er tatt av pappa, han har også tatt mange andre stilige bilder.

  4. Musikk!

  Hva skulle vi gjort uten musikk? Love it ♥

  5. Instagram

  Kanskje litt rart å elske Instagram, men det er en utrolig bra app! Man kan få masse inspirasjon og dele bilder man blir fornøyd med! Følg meg : henriette_aa ♥


  Elsker du noe av det samme? ♥

  Liker du bloggen til Cecce?

  Kommenterer tilbake! 

 • Ikke noe for meg!  Hei og hopp!

  Fy søren for et vær! Det snør utrolig mye, og er iiskaldt! Nå som jeg håpte at den kalde vinteren snart var over. Jaja, passet jo litt bra også da. For i morgen skal vi ha skidag med klassen på Sandrip (hvordan skriver man det?) Så det blir sikkert gøy, så lenge man er varm da.... Men nå skal jeg få i meg noe mat, og gjøre leksene. Så skal jeg på trening, og prøve å trene. Så snakkes vi senere!

  Haha, ny metode. Ta bilde i vinduet! Dårlig lys og kvalitet da men...

  Er det snø hos deg?
   

 • Beste dagen  Hei!

  I dag har jeg vært i byen med Martine, Solveig, Maha og Lisa. Kommer en innkjøpsvideo i kveld, for den holder på å lastes opp nå. Ellers har jeg bare ryddet rommet egentlig. Nå koser jeg meg med bær og svenske hollywoodfruer. Det er vel ikke bare jeg som synes lørdag er den beste dagen i uka? Kan både sove lenge, og legge seg sent. Har ikke så mye å skrive egentlig. Har veldig lite inspirasjon for tiden, så gjerne kom med tips til hvilke innleg jeg kan ha!     

   Innlegget skulle blitt postet for 1 time siden...

  Hva har du gjort i dag? 

 • Skjerpe meg!  Hei!

   Nå må jeg virkelig skjerpe meg! Blogger alt for lite, synes jeg da. Men jeg har ikke hatt så veldig blogglyst. I dag har jeg vært hos Martine med Solveig. Vi var ute og tok bilder og sånn. Bildene kommer senere, hvis pcen vil samarbeide. Men nå er det endelig helg! Har ventet siden mandag på dette! Har ingen planer i helga, men i morgen tror jeg vi skal på ikea eller sørlandssenteret, også skal vi rydde i huset. Nå skal jeg egentlig bare slappe av med pcen og slike fredagskveldting. 

  Hva skal du i kveld?


   

 • Dagens  Hei!

  Har kommet hjem etter å ha sett på laget spille kamp. Og det var en utrolig spennende kamp, og den endte heldigvis godt. Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å gjøre lekser. Forresten, den videobloggen ble det ikke noe av, siden jeg ikke fikk tid.... Hehe. Men kan prøve å få til en så snart som mulig! Nå venter jeg egentlig bare på at pappa skal komme hjem. Han har vært i Tønsberg og kommer hjem halv 11. Vil ikke legge meg så sent, men tør ikke å legge meg før han kommer hjem. Så antageligvis sovner jeg på sofaen. Skal lage meg litt kveldsmat og se på tv nå jeg, så må dere ha en god natt og en fin dag i morgen! Legger også ut dagens sang  i samme slengen :)

   


   

  Liker du den sangen?

 • Bad day  Hei!

  Da var jeg kommet hjem etter en kort og nokså grei skoledag. Hadde norsk, rle, samfunnsfag og matte. Og sluttet tidlig, noe som er bra. Men det som ikke er så bra er at jeg har masse lekser å gjøre. Men tenkte faktisk å prioritere bloggen før leksene. Så jeg tenkte å lage en videoblogg mens det enda er lyst ute, og jeg ikke er så trøtt. Så den kommer ut i dag eller i morgen, hvis den ikke blir helt faila. Men nå må jeg egentlig skynde meg, for leksene venter! Vi snakkes!

  "Gammelt" bilde. Fra helga.

  Liker du at jeg lager videoblogger?
   

 • Så trist  Hei!

  Har bare ikke fått tid til å blogge i dag, desverre... Men jeg har ikke vært så mye hjemme. Jeg sov hos Solveig, og i dag var vi i byen med Henrikke, Caroline og Daniel. Kjøpte ikke mye, så det er ikke vits å vise det egentlig. I morgen er det skole, og jeg gruer meg helt sykt til å måtte stå opp så tidlig! Har lagt meg i 12 - 1 tida hver dag i ferien, og stått opp i 11 - 12 tida. Så det kan bli vanskelig å få sove i dag, tror jeg. Også skal jeg til tannlegen i morra også, beste dag noensinne må jeg si! Vet ikke om jeg skal på skolen først, men det vet sikkert pappa. Nå skal jeg lage meg litt mat, pakke inn noen gaver, hoppe i dusjen og se litt på tv eler noe. Så vi blogges senere!

  Må jo ha noen tullebilder vettu!

  Begynner dere på skolen i morra?

 • Fredagskos  Hello!

  Da sitter jeg her med kakao, musikk og youtube, og bare slapper av. Har fått ryddet i hylla mi, hvor jeg har alle skjønnhetsgreiene mine. Neglelakk, sminke, børster o.s.v. Tok litt bilder også, synes det ble ganske fint egentlig! Gleder meg som en liten unge gleder seg til barne tv, til jeg skal få "nytt" rom. Jeg skal ha det samme, bare at jeg skal bytte alle møblene, og ha de på andre steder. Skal gjøre det i januar. Har allerede funnet noen møbler, så jeg tror det blir ganske fint. Nå skal jeg kose meg med litt videoer på youtube, tv program og sånne standard kveldsting. Haha.  Hva skal du i kveld?
 • Rik!  Not...

  Neida, men hei! Ja, jeg er fortsatt hos kusina mi, for vi bestemte oss for at jeg skulle overnatte her til i morra også. Hehe. Ja. I dag har vi for det meste vært ute og solgt vg og tjent 300 kr hver. Også har vi spilt på pcen, hatt besøk o.s.v. Har tatt noen bilder, men legger ikke ut noen nå, siden dette ikke er min pc. Men nå tror jeg at jeg slutter dette innlegget også snakkes vi i morgen eller noe! Forresten, kom med forslag til video!

  Hvilken video vil du ha?

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits