owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ikkje braaa!Hei!

Da var jeg kommet hjem fra en helt grei og vanlig trening. Etter treninga så vi på jenter 99 som spilte kamp, derfor kom jeg ikke hjem før 15 minutt siden.  Tok noen bilder da jeg kom hjem, som ikke ble de fineste. Men jeg skal bli bedre på å ta flere bilder av meg selv! Det er sikkert kjedelig å bare se bilder av ting og tang, og gamle bilder av meg. Nå skal jeg snart hive meg i dusjen, så har jeg litt lekser å få gjort. Skulle ha gjort de før trening, men fikk ikke tid. Ikkje braaa! Jaja, sånn er det å gå på skole. I dag må jeg virkelig få lagt meg tidligere enn i går! Sovnet ikke før i 12 tiden, og våknet 10 over halv 8, og jeg går hjemmefra klokka 8. Så da var det bare å hive på seg noe klær, ta på litt mascara og hive seg ut døra. Så det ble ingen frokost eller skolemat på meg i dag. Men nå burde jeg skynde meg litt! 

Ble jo selvfølgelig en del tullebilder, siden jeg ikke klarer å holde meg helt seriøs iblandt... tihi

Haha, jeg er det motsatte av normal kan man si...

Hva har du gjort i dag?

Går du på sport?

Kommenterer tilbake! ;) 

 • Happy day  God morgeeen!

  Det å stå opp klokka 9 er ikke helt vanlig for meg i helga, så nå er jeg nokså trøtt... Men måtte stå opp da siden vi skal til Vennesla i 11 tida for å spille kamp. Første kamp etter juleferien, og vi har ikke hatt trening! Det er ikke mitt lag som skal spille da, for vi har 2 lag, men de trengte noen fra vårt lag. Er ikke klar for å spille kamp i det hele tatt! Men forresten, nå laster jeg opp en videoblogg til dere, men det kan ta litt tid. Men den kommer nok ut i dag. Tenkte at jeg kunne be pappa ta med kameraet på kampen, så han kan ta bilder eller filme. Hvis dere vil det?


  Hahaha

  Gleder du deg til videobloggen? 
   

   

 • Let it snow  Hei!

  Da var det jo en stund siden jeg hadde blogget, og det er jo dumt. Men jeg har ikke hat tblogglyst. Nå er det 1. desember, og da passet det jo bra at det begynte å snø. I dag skal jeg spille kamp i Vennesla, også skal jeg kanskje kjøpe ballkjole. Vi skal jo ha juleball på onsdag. Gleder meg! Orker ikke skrive så mye, for jeg har ikke så mye blogglyst nå heller... Men vi snakkes senere!

  Æsjamæsj, hvis dere ser ei stygg jente- er det meg.

 • En spesiell dag...  God morgen!

   Klokka er nå snart halv 10, og jeg våknet for ca. en halv time sida. I dag er det håndballkamp. Jippi! Neida, joda... Og det er seriekamp, så det er bare en kamp. Men den varer i 1 time. Kan spørre pappa om han kan være snill og ta litt bilder, siden jeg aldri har lagt ut særlig mange "håndballbilder". Nå skal jeg snart gå ned å lage frokost, som forhåpentligvis blir god. Baguetter, egg, te o.s.v. Det er jo farsdag. Skal også lage et kort siden jeg ikke har fått kjøpt gave. Så jeg håper de blir glade. Og været er jo selvfølgelig regn. Irriterende! Men vi snakkes senere! Chao!

  Hvordan er været hos deg?

 • Weekend  Hei på deg!

  Nå ser jeg at det er en stund siden jeg har blogget.. så jeg får vel gjøre det nå da! Blogglysten min er ikke den beste, men jeg vil jo ikke miste lesere. Jeg kan vel fortelle litt om hva jeg har gjort når jeg ikke har blogget. På fredag (ettermiddag/kveld) var jeg, Ida Malene, Louise, Eline og Henrikke hos Ida Malene og Louise. Vi hadde det kjempe koselig. Kom hjem halv 12, så da var det bare rett til sengs. På lørdag var det opp klokka 7 for å spille kamp. Vi tapte 1 og vant 1. Tapte 4 - 3 og vant 10 - 1. Noen timer etter jeg kom hjem fikk vi besøk av kjæresten til pappa (Mary Ann) Vi spiste taco, så måtte jeg dra fordi jeg skulle på PB party. Der var det god stemning, og veldig gøy. Konsert og greier! Haha. Så var det hjem og sove, opp og spille kamp o.s.v. I dag var det sluttspill, og vi kom til semifinalen, men tapte den.

  Har planer om å lage noen videoer i dag, som jeg kan ha på lur. Prøver så godt jeg kan å få bloggen bra, men det er jo dere som vet om den er det eller ikke. Men så vet dere ivertfall det. Skal også mest sannsynelig bytte design, begynner å bli litt lei av dette. Men gjerne kommenter i kommentarfeltet hva du liker med bloggen min :)

  Hva liker du med bloggen min?

  Kommenterer alltid tilbake ;)

 • Osh!  Hei!

  Osh! Jeg har bare blogget 1 innlegg i dag! Hahah, dere forstår sikkert ikke hva osh betyr. Men det er forkortelse for oh shit. Emilie sa plutselig osh når treneren skulle kaste ballen til ho, også fant jeg og Adina ut at det er forkortelse for oh shit. Men nok om det. Har nettopp kommet hjem fra trening. Til helga er det cup og PB party (stooort diskotek ). Gleder meg! I morgen skal jeg, Trym, Solveig og Morten til byen for det er jo halloween på onsdag. Koz! Men jeg orker ikke skrive mer nå. Hade på bade!

  Dette innlegget skulle vært postet for 1 time siden, men jeg er jo så smart og glemmer helt av og poste det!

  Liker du håndball?

 • Trening  Hei!

  Beklager at jeg ikke har fått blogget før nå, men har vært ute med venner til nå. Vi har spilt fotball og rugby. Haha, ble litt voldelig men jaja. Nå skal jeg snart på trening. Lenge siden sist! Så nå skal jeg bare skrive ferdig dette innlegget, s¨å skal jeg skifte også går jeg ned. Så jeg burde egentlig skynde meg litt! Snakkes senere!

  Ikke glem spørsmålsrunden! Still spørsmål HER

  Går du på idrett?

 • 2. plass/sølv!  Hei hei!

  Da var det tilbake til bloggingen da.. Neida. Men jeg må innrømme at av og til er blogging veldig stress men jaja. Som sikkert mange av dere vet dro laget til Danmark på fredag for å spille cup. Og det gikk veldig bra! Vi kom på  2. plass så vi fikk altså sølv. Vi hadde det kjempe gøy! Men det som ikke var så bra var at vi kom hjem i 1 tida i natt, så det var veldig vanskelig å stå opp i dag. Gidder ikke skrive noe om skoledagen egentlig... Så vi blogges!

  Liker du håndball? :D

 • Info om fredag!  Hei hei!

  Fikk ikke tid til å blogge i går... Vra hos Maria og på trening. Men nå blogger jeg! PS: overskriften ble litt rar i og med at jeg ikke er særlig kreativ. Men på fredag blir det Danmark med håndballaget for å spille Tornby-cup. Gleder meg! Også kommer vi hjem om natta på søndag/natt til mandag. Så det blir ingen blogging i helga... Jeg er ferdig på skolen kvart over 2 og vi skal møtes klokka 3, så dere skjønner vel at jeg ikke har tid?

  Går du på en sport, hvilken?

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits