owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Need itHeisann sveisann!

I dag har jeg vært på skolen, og etter skolen gikk jeg og Solveig til byen. Siden det var noe jeg trengte. Nemlig en treningsshorts. Har hatt lyst på en slik ganske lenge nå, men har ikke funnet. Så viste Solveig meg en butikk som hadde. Så vi gikk litt rundt i byen og kikket. Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt. Klokka 6 skal jeg være med Solveig og se de spille kamp (vi spiller ikke på samme lag). Skal prøve å få tatt noen bilder med både min og hennes mobil, men det er jo ikke det letteste å ta bilder av løpende jenter. Men jeg orker ikke ta med speilrefleksen... Så vi får se om det blir bilder eller ei! Heldigvis er det bare 2 dager igjen av uka. I helga skal jeg overnatte hos noen, også skal jeg spille kamp. Men skal prøve å få litt tid til bloggen og. Skal ta litt bilder og videoblogger og sånn. Må virkelig forbedre meg med bloggingen!

Har ingen bilder fra i dag, pluss at jeg ser ut som en ape.... Men hvis dere går på instagramen min - Henriette_aa er det masse bilder der fra i dag (ivertfall noen) Hvilke innlegg vil du ha?

 • Busy  Hello!

  Tenkte at jeg måtte blogge litt, siden det er en stund siden. Har ikke fått blogget siden jeg ikke har vært hjemme. I går var jeg hos Maria etter skolen, også var det trening, så måtte jeg dusje o.s.v. Og i dag har jeg vært hos mamma med Solveig. Har nettopp gjort leksene, og skal snart lage meg noe kveldsmat, og prøve å komme litt tidligere i seng i dag. Det blir alltid så sent om kveldene, og da er jeg så trøtt at jeg nesten ikke kommer opp av senga. Skulle egentlig spilt kamp i morra, men kan ikke. Jeg har klart å fått strekk i leggen/ bak kneet... Smarte meg! Så da får jeg bare stå over. Men nå tror jeg at jeg avslutter dette innlegget!

  Hva har du gjort i dag?
   

 • Busy  Hello!

  Tenkte at jeg måtte blogge litt, siden det er en stund siden. Har ikke fått blogget siden jeg ikke har vært hjemme. I går var jeg hos Maria etter skolen, også var det trening, så måtte jeg dusje o.s.v. Og i dag har jeg vært hos mamma med Solveig. Har nettopp gjort leksene, og skal snart lage meg noe kveldsmat, og prøve å komme litt tidligere i seng i dag. Det blir alltid så sent om kveldene, og da er jeg så trøtt at jeg nesten ikke kommer opp av senga. Skulle egentlig spilt kamp i morra, men kan ikke. Jeg har klart å fått strekk i leggen/ bak kneet... Smarte meg! Så da får jeg bare stå over. Men nå tror jeg at jeg avslutter dette innlegget!

  Hva har du gjort i dag?
   

 • Perfekt!  God morgen!

  Å våkne til en helt blå himmel, og lite vind, er sjeldent nå for tiden, men utrolig deilig! Så i dag blir det nok noen bilder, hvis jeg ikke skal noe annet. Tenkte også å lage en videoblogg, som jeg sier i hvert eneste innlegg nesten... Men nå har jeg funnet ut hvor lenge jeg kan filme, og at det tar lang tid å laste den opp på youtube hvis den er lang. Så det kan ikke bli noen lang video, i tilegg til at jeg ikke kan redigere den. Så jeg får finne på et eller annet! Har jo en youtubekanal også, og har ikke lagt ut video på veeeldig lenge, så jeg føler på en måte et press til å gjøre det. Men nok snakk om det! Jeg er alene hjemme, siden pappa er på jobb, som vanlig. Begynner å bli ganske lei av å være alene hjemme, men samtidig er det litt deilig. Nå skal jeg se det jeg ikke fikk sett  i går av svenske hollywoodfruer. Og når jeg blir litt mer våken, tror jeg at jeg skal ut og ta litt bilder. Ha en fin dag!  Bildene er tatt av pappa

  Hva skal du i dag?

   


   

 • Dagen min  Helluen!

  Da får jeg vel blogge litt da! Og det er jo bare gøy det. Kan jo fortelle litt om dagen min. Først var jeg og Solveig i byen, og det var jo koselig. Kjøpte julegave til kusina mi, gavepapir, til og fra lapper o.s.v. Var forresten et forferdelig vær i dag. Snø og vind og kaldt! Nå sitter jeg i sofaen med dyne, og det store korslaget. Ser også på ting til rommet, for etter nyttår skal vi fornye rommet mitt. Jippi! Alt skal ut, nesten. Ja...Har selvfølgelig lite å si til dere, som vanlig. Men kan jo se om jeg heller lager noen andre innlegg. Chao!

  Bare tok et bilde fra pcen til pappa :P

  Har du hatt en fin dag?

 • Ikke den beste dagen  Yo man!

  Da var jeg hjemme etter å ha vært i byen med Solveig. Vi hadde noen julegaver igjen å kjøpe, så da fikk vi gjort det! Til meg selv kjøpte jeg en notatbok, hobby-glitter og hjerter til å feste på kort og sånn. På skolen i dag hadde jeg ikke den  beste dagen. Matteprøve, hostet hele tiden, vondt i hodet, halsen og magen. Så jeg hadde ikke så mye energi og godt humør. I nuet går det i Spotify og lesing av blogger. Også skal jeg pakke inn noen av gavene og lage julekort senere. Snakkes!  Har du også hatt en dårlig dag`?


 • Standard  Hellu

  Ja, som dere kanskje skjønner, pga. klokka er halv 12 er jeg hjemme fra skolen. Jeg er fortsatt syk, og det er ikke gøy! Men det er nok best å holde seg inne for å bli frisk. Skal prøve å få blogget litt i dag, istedenfor 1 innlegg om dagen som jeg har gjort i det siste. Skal prøve å komme med noen julegavetips eller ønskeliste eller noe, men pappa har ikke picasa... Jaja, kan jo prøve noe annet. Akuratt nå ser jeg på disney channel, og tror jeg skal lage litt suppe. Må visst spise myk mat. Ellers skal jeg vel bare se på tv, slappe av og blogge litt. Men nå tror jeg at jeg avslutter dette innlegget. Hade!

  Noen andre som er syke`?

 • Sunday  Hei!

  Ja, jeg vet at bloggingen er veldig dårlig for tiden. Men grunnen til at jeg ikke har blogget nå, er at jeg har halsbetennelse og ikke har så godt humør og lite energi. Har også nesten mistet stemmen helt.. Våknet 07:15 i mroges, og klarte ikke å sove mer. Så jeg har og får en lang dag. I dag er det forresten finale i håndball em og i farmen. Akuratt nå ser jeg på disney og er på pcen. Forresten, må dere huske konkurransen. Bare bla ned til forrige innlegg. Har ikke mye å si, men ikke forvent så mye blogging fra meg.

  Hva gjør du på søndager?

 • Mandag = drittdag  Hei!
  Har ikke hatt tid til å blogge før nå. På skolen var det nesten forferdelig. Men forteller ikke noe om det. Jeg ble med Martine hjem etter skolen. Og vi lagde en plakat til å vinne jb biletter. Så var jeg på trening. Nå skal jeg dusje, gjøre lekser og se på farmen. Har dere hatt en fin dag i motsetning til meg?

 • Nice and cute pictures!  Hei på dere! ♥

  Nå har Solveig dratt hjem, og vi har hatt det kjempekoselig. Nå har også pappa kommet hjem. I morgen skal jeg og Solveig til byen for å kjøpe premier til konkurranse vi skal ha på hver vår blogg. Konkurransen kommer ut i morgen, mest sannsynelig. Hvis noen vil kan jeg kanskje legge den ut i dag, og legge ut premiene i morgen. Dere bestemmer! Det finnes tross alt noe som heter et kommentarfelt. Det kommer nok til å være sminke som premie. Men dere kan jo også komme med ting dere vil ha til premie, som ikke er for dyrt. Men her er noen kule og søte bilder fra google og weheartit :

    

    20080402104639_large

  Tumblr_la6hr4cupn1qdlsnwo1_500_large

  Tumblr_lqxtbgw4hb1qejyvko1_500_large

  Hva vil du at skal være premie?

   

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits