owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Linkerunde!Hei og hopp ♥

Da setter jeg i gang en linkerunde hvor jeg trekker ut 3 blogger som blir linket og får terningkast. Jeg er ikke sikker på når jeg linker de, men jeg får jo se hvor mange som melder seg på. Så bare skriv at dere er med i kommentarfeltet, så kan det være at du er en av de som bli linket! Så det er bare å melde seg på! ♥


Er du med?

 • Linkerunde!  Hei hei!

  Nå sitter jeg her og har nettopp redigert "Svar på spørsmålsrunden" videoen, så den blir lagt ut etterpå. Også tenkte jeg å starte en linkerunde! Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere at du er med! Så er det kanskje deg jeg linker! Jeg kommer til å linke flere blogger altså! Det er jo plass til masse lenker i et innlegg vettu! Men bare skriv at du er med i kommentarfeltet, så blir du mest sannsynelig linket! Jeg tror jeg avslutter linkerunden i morgen eller søndag, siden jeg skal ha gjesteblogger fra mandag. Bare å melde seg på!  Er du med?

 • Linkerunde!  Hellu!

  Tenkte å starte en linkerunde! Bare kommenter at du er med, så linker jeg deg i et innlegg! Deal? ♥ Linkingene kommer til uka eller noe! Bare å delta!

  Skal jeg linke bloggen din?

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits