owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

HektaHei!

Uff, nå burde jeg virkelig skjerpe meg! Har ikke blogget på 3 dager eller noe... Men jeg har ikke hat så mye blogglyst. Jeg skal prøve å blogge mer, men det er ikke alltid man har så mye å skrive om, eller har lyst. Har ikke så mye å skrive om det jeg har gjort, siden livet mitt er veldig kjedelig. Har blitt skikkelig hekta på PLL, så det har jeg brukt en del tid på, hehe. Har veldig lite å skrive nå egentlig, men skal prøve å kommem med litt mer interessante innlegg fremover!

Æsjamæsj

Liker du bloggen min?
 

 • Kamp  Hei!

  Nå har jeg nettopp tatt meg en dusj, etter å ha spilt kamp. Vi spilte mot AK28 og vant 21 - 11. Jeg fikk 2 mål og en utvisning... upsii. Nå skal jeg snart til byen med Emilie og Christine. Skal bare spise først! Og etter vi har vært i byen, skal jeg jo på overnatting. Så det blir jo gøy! Men ikke så mye tid til blogging da, men jeg tror dere overlever! Men nå må jeg egentlig gå! Litt kort innlegg... men jaja
 • Ble du ukens blogg?  Hei!

  Forrige lørdag, tror jeg det var, satte jeg i gang en runde hvor dere kunne melde dere på ukens blogg. Jeg sa at vinneren skulle bli trukket på fredag, som er i dag.

  Så den heldige "vinneren" er Helene Mjølsnes! Hun har bloggen helm.blogg.no, og du finner den HER 

  Helene har en kjempefin blogg, og jeg synes hun fortjener å vinne! Hun er 12 år, og bor i/på Time, tror jeg det er. Hun skriver kjempebra, og tar kjempefine bilder. Hun skriver veldig bra, og har kjempefint design! Hun blogger nesten hver dag, som er bra. Hun tar bilder med Canon EOS 650D, og får kjempefine resultat!

  Liker du bloggen hennes?

 • Problem...  Hei!

  Hadde et lite problem nå nettopp, som jeg ofte får! Nemlig å finne på overskrift! Haha, så den ble da slik. Men over til noe annet! Jeg vet jeg har blogget lite i det siste men jeg har hatt så så lite blogglyst og lite tid. Men sånn er det bare når man går på skole, har lekser, har venner og spiller håndball. Men skal prøve å få et innlegg hver dag, og kanskje flere.

  Nå har jeg "nettopp" vært på trening, som jeg alltid er på fredager. Da jeg kom hjem, spiste vi pizza og så på Idol. Og nå sitter jeg bare i senga med pcen på fanget, og skal kose meg med litt serier og sånn. Deilig å kunne slappe av, og ikke tenke på å måtte legge seg tidlig, gjøre lekser og slikt. I morgen har vi forresten kamp klokka 10, så jeg må opp litt tidlig da... Men pytt pytt, når det gjelder håndball så er det greit å stå opp tidlig (ikke når det er skole!). I morgen skal jeg også på jentekveld hos Solveig med Henrikke og Martine. Også skal vi overnatte der, så det blir jo koselig! 

  Skal forresten legge ut vinneren av ukens blogg nå i kveld! Så bare følg med!   

   


  Dårlig kvalitet...

  Håper du at du blir ukens blogg? 

 • Bad day  Hei!

   I går var jeg jo hos Solveig, og jeg overnattet der. I går kveld var vi ute og løp, faktisk! Og i dag var jeg jo på skolen. Vi hadde helt vanlig dag, bortsett fra at vi hadde prøve i samfunnsfag. Og det gikk rett i dass for å si det sånn! Jeg gjettet helt vilt på de oppgavene jeg faktisk svarte på. Var kanskje 10 spørsmål som jeg ikke svarte på... Flinke meg! Forresten, så tror jeg ikke det er så lenge til vi skal få rommet mitt ferdig. For vi har kjøpt pulten/bordet jeg skal ha, også vet jeg ikke om vi har kjøpt hylla jeg skal ha (jeg var ikke med). Så jeg gleder meg veldig til jeg får det ferdig! Og da skal det komme en room tour, lover! 

  Forresten  husk å meld dere på ukens blogg HER

  Hva har du gjort i dag?
   

 • Summer outfit  d

   

  Likte du det ?
 • Mesterkokk!  Heyyy!
  Nå sitter jeg her med Solveig. Vi er hjemme hos henne. Vi dro hit etter skolen. Vi har til og med laget mat! Vi lagde pasta og kylling kjøttdeig, nam nam! Også har vi gjort leksene. Nå skal vi sitte litt på pcen tror jeg, hehe. Lite å skrive egentlig... Men det kommer flere innlegg!

 • Hjelp meg!  Hei og hopp! Nå for tiden har jeg av og til mye blogglyst og av og til lite. Men problemet er uansett at jeg ikke vet hva jeg skal blogge om! Så jeg tenkte å legge ut noen forslag til videoblogger og innlegg jeg kan ha, så får dere skrive i kommentarfeltet hvilke dere har lyst på! Da blir det mye enklere for meg å blogge, og da blir det sikkert mer interessant å lese også!

  Innlegg:

  Min hverdagssminke

  Inspirasjon

  Tips (sminketips o.s.v)

  Fakta om meg

  Favorittblogger

  Konkurranse

   

  Videoblogger:

  Hverdagssminken min

  Hårvideo

  Anbefalinger

  Favoritter

  Ting jeg angrer på å ha kjøpt

   

      Hva vil du at jeg skal blogge om?

 • Ikkje braaa!  Hei!

  Da var jeg kommet hjem fra en helt grei og vanlig trening. Etter treninga så vi på jenter 99 som spilte kamp, derfor kom jeg ikke hjem før 15 minutt siden.  Tok noen bilder da jeg kom hjem, som ikke ble de fineste. Men jeg skal bli bedre på å ta flere bilder av meg selv! Det er sikkert kjedelig å bare se bilder av ting og tang, og gamle bilder av meg. Nå skal jeg snart hive meg i dusjen, så har jeg litt lekser å få gjort. Skulle ha gjort de før trening, men fikk ikke tid. Ikkje braaa! Jaja, sånn er det å gå på skole. I dag må jeg virkelig få lagt meg tidligere enn i går! Sovnet ikke før i 12 tiden, og våknet 10 over halv 8, og jeg går hjemmefra klokka 8. Så da var det bare å hive på seg noe klær, ta på litt mascara og hive seg ut døra. Så det ble ingen frokost eller skolemat på meg i dag. Men nå burde jeg skynde meg litt! 

  Ble jo selvfølgelig en del tullebilder, siden jeg ikke klarer å holde meg helt seriøs iblandt... tihi    

  Haha, jeg er det motsatte av normal kan man si...

  Hva har du gjort i dag?

  Går du på sport?

  Kommenterer tilbake! ;) 

 • Dagens antrekk + mer  Hei!

  Kom hjem fra skolen for ca 45 min siden. Veien hjem var ikke den beste og varmeste. Sykt kaldt og motvind! Men Spotify reddet meg litt. Haha! Har også fått tatt noen "outfit bilder" til dere. De ble ikke de beste, men jaja. Forresten så vil jeg si tusen takk til alle som leser og kommenterer bloggen min! Jeg blir så glad, og får lyst til å blogge mer og mer! Hadde mange kommentarer og lesere i går, så det var jo bra ♥ Senere i dag skal jeg på trening, som sikkert blir bra. Skal prøve å få minst 1 til innlegg i dag, kanskje to, vi får se! Håper dere fortsetter å kommentere og lese så mye som dere har gjort de siste dagene ♥ Skal kommentere tilbake på alle bloggene som har kommentert nå, har bare ikke hatt tid ;)  Peace lissom! (tullebilde, er ikke såå fjortis)

  Hva synes du?

  Har du hatt en fin dag? 


   

   

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits