owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Sminkevideo - BronzedSynes?

 • Yolos.blogg.no  Hallo!

  Hadde besøk av Solveig og Martine i dag. Kos! Også lagde meg og Solveig blogg sammen! Besøk den >her<, da er du søt! Og enda søtere om du kommenterer!

  Skal du lese den?

 • Tina og Bettina - the movie!  Hei hei!

  Henriette her!

  Dere har sikkert hørt om Tina og Bettina. Ikke sant? Ja, også har det seg slik at de er så kule at de har fått laget en egen film! Filmen handler om dem da, selvfølgelig. De blogger også, akuratt som oss! Har utrolig lyst til å se den filmen! Og det har sikkert dere også lyst til! Så da er de så snille at de har en konkurransse på Facebook hvor du kan vinne kinobiletter til filmen og en Samsung Galaxy S3! Klikk deg inn >her< for mer info!

  Se traileren også da, vel!

   

   

 • Håndballtrening  Hei! Nå stikker jeg snart på trening i Gimlehallen, mens familien drar på en film som heter Kontiki. (kjedelig?) Hahah, jeg ville ikke ha sett den, men det er jo min mening. 
  Jeg tenkte at jeg skulle legge ut et inlegg med bilder,, på hvordan du kan lage hjemmelaget DIP DYE! Ingen bilder i dag heller desverre.. PCen er ødelagt, litt dumt for alle bildene mine er borte da :/ Jaja, men skal legge ut bilder så fort som mulig!
  En ting til, 27 lesere 26.08! Rekord, takk for alle som leser! <3

  X, Malene <3 

 • Blogger jeg leser!  Naissweetlife   Betinabf     Pinkmelon     Auroramohn    L0ve     Martineengedal

  Skal jeg lese bloggen din?

 • Booring!  Hei hei!

  Ville bare oppdatere litt. Og forresten, Henriette her! I dag har jeg vært på skolen og etter skolen ble Solveig med hjem til meg! Vi lagde en blogg sammen, men nå husker jeg ikke epostadressen. Haha! Men den heter ivertfall must.blogg.no. Blir litt stress å ha to blogger da, men dere får egentlig velge selv. Hvis dere begynner å lese den bloggen, så vi får mange lesere blogger jeg selvfølgelig der. Men hvis dere kommenterer mer og leser oftere og sånn, blir jeg her og blogger på den andre også! Men jeg får se.Har ikke så mye å skrive om, så jeg tror jeg heller begynner på litt andre innlegg. Wants og blogger jeg leser og sånn. Så vi blogges senere/etterpå!

  Liker du bloggen sålangt?

  - Henriette ♥

 • Oppskrift : bringebærsmoothie!  Hei hei!

  Jeg er da en av personene som er veldig glad i smoothie, men ikke alltid orker å lage en med ufattelig mange ingridienser i! Så jeg tenkte å dele en bra og enkel oppskrift med dere! Jeg har prøvd smoothien før, og den smaker helt nydelig!

  Oppskrift! :

  Du trenger:

  3 dl vaniljeyougurt

  1/2 banan

  2 dl bringebær eller jordbær (frosne eller friske er opp til deg)

  en miksmaster/stavmikser/noe å knuse og mikse det med

  Slik gjør du:

  Hell alt i "beholderen" du skal mikse det i. Om du bruker friske bær kan du ha 2 - 3 isbiter i. Miks dette sammen i en blender til det blir en "smooth" drikk. Og woilah! Nydelig smoothie som skal nytes så fort som mulig!

  Tips:

  Hvis du har litt smoothie til overs, ta det i en plastkopp og putt en teskje oppi og sett den i fryseren! Vent noen timer eller en dag, og så har du nydelig smoothie-is. Pleier å gjøre det selv, og det er supergodt!

  Slik så da smoothien min ut da den var ferdig!

  Skal/vil du prøve?

  - Henriette ♥

   

 • Photographs!

   

  Bildene er tatt av meg og tatt med Canon EOS 40D :)

  Synes?

  - Henriette (som vanlig...)

 • Vært på trening!  Hei hei!

  Kom nettopp hjem fra trening. Vi hadde absolutt ikke hard trening i dag! Vi spilte kanonball i en halv time! Så det var bare kos. Nå gjør jeg nesten absolutt ingenting, og har ingen anelse om hva jeg skal gjøre heller. Booring! Får se om jeg forhåndsskriver noen innlegg, og poster dem senere eller no. Også skal jeg lage meg noe å spise, sikkert se på tv o.s.v. Så vi blogges senere da! Sorry kjedelig innlegg!

  Hva vil du lese om?

  - Henriette ♥

 • Chillern hjemme  Hallo! Det er en stund siden jeg kom hjem fra skolen nå, men fikk ikke tid til å blogg før det. Fem på halv 4 dro jeg på sangtimer, skal synge Someone Like You, Adele. Den er dritfin. Nå chiller jeg bare hjemme, skal ha pannekaker snart! Heehe.. Seinere drar jeg til mamma. Stesøstra mi bor der, hun har en blogg, sjekke? (Borher.blogg.no) Check it out! 
  Det kommer nok bilder etter hvert, men har ikke kabel til kamera hos pappa ;) Såeh, snakkaas <3

  Malene <3 

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits