owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

SkummeltHei hei!
Da var jeg kommet hjem etter å ha gått knask eller knep. Vi var flrst 6 så kom det flere og flere så vi ble ca. 13 stk. Fikk jo en del godteri, men jeg falt i en bakke og mistet alt. Men så fikk jeg noen ting av Solveig også var vi hos noen hus etter jeg falt også da. Nå er jeg alene hjemme for pappa er på kurs. Er egentlig ganske redd... Nå skal jeg prøve å få varmen i meg og se litt på tv til pappa kommer hjem. Men sidrn de fleste kanskje har eller skal legge seg, sier jeg god natt. Sovner nok på sofaen uansett... God natt!

 • Halloween!  Hei!¨

  Nå har jeg ikke så mye å blogge om, bortsett fra at jeg er hos Solveig. Vi skal snart lage mat tror jeg, så skal vi vel ordne oss til halloween. Vi sier ikke hva vi skal være, for dere kan se det når vi legger ut bilde.

  Men jeg tenkte å ha et lite "Halloween - innlegg" Med litt tips og sånn. Så jeg kan starte med noen tips til hva du kan være!

  Vampyr

  Djevel

  Zombie

  Spøkelse

  Død prinsesse/sykepleier/ o.s.v

  Skummel dukke

  Skummel julenisse

  Slem klovn

  Drakula

  Fant ikke på så mye mer...

  Du kan også søke på halloween eller noe, der finner du masse videoer med tips til sminke og sånn til halloween.

  

  

   

  Skal du gå halloween?

   

 • Sovemedisin  Hei!
  Nå ligger jeg her i senga og hører på nrj, soiller subway surfers og chatter med Benjamin. Beste sovemedisinen som finnes! Bortsett fra at den ikke funker da... Haha. Men i morgen er det skole... Buhu. Men heldigvis er det kort dag. Etter skolen blir jeg med Solveig hjem, så skal vi jo gå halloween på kvelden med Trym, Morten og Martine. Gratis godteri!! Haha. Men nå må jeg prøve å sove. God nat!

 • Top artists!  Hei på deg!

  For en gang skyld skal jeg lage et innlegg som ikke handler om hverdagen min, men noe av det jeg liker best i verden, nemlig musikk! Jeg er avhengig av musikk! Hører på musikk over alt! I dusjen, på do, på pcen, på vei til og fra skolen, når jeg fotograferer, når jeg lager mat o.s.v. Ja, nok om det. Men som alle andre, har jeg jo selvfølgelig noen artister jeg liker bedre enn andre, så da tenkte jeg å legge dem ut i rekkefølge, + sangen av den artisten som jeg liker best. So lets start!

  1. Justin Bieber!    Favorittsang: Believe

  2. Cher Lloyd!        Favorittsang: Superhero

  3. Carly Rae Jepsen!     Favorittsang: This Kiss

  4. Nicki Minaj!        Favorittsang: Starships

  5. Ke$ha!                Favorittsang: Die Young

   


  Liker du noen av de samme artistene og sangene?

 • Vinteren er her...  Hey hey!

  Ja... Da var visst vinteren her da. Har heldigvis ikke begynt å nø her i Kristiansand, ivertfall ikke som jeg har sett. Men det er jo selvfølgelig folk på Face som skriver at det snør og sånt, så ikke vet jeg. Men det snør i en del andre byer, har jeg sett når jeg har vært inne på blogger... Jaja, nok om den dumme vinteren. I dag har jeg vært i byen med Solveig, Morten og Trym, og det var jo selvfølgelig kos. Kjøpte egentlig bare ting til halloween. Skulle gjerne vist dere innkjøpet, men tingene ligger hos Solveig siden jeg skal til ho  i morra. Nå er det vel tid for å starte med leksene, og forhåpentligvis få i meg noe mat. Huffameg, har mye lekser i dag. Jeg har jo fortsatt det prosjektet igjen fordi teite Word klikka helt, så jeg fikk noen ekstra dager på meg siden jeg har vært borte. Også har vi Matte og Norsk.

  Men nå skal jeg snart prøve å forbedre bloggen min, jeg lover! Skal få nytt design, ny header, flere innlegg om mote og sminke og færre sånne kjedelige innlegg som dette.

  Synes du at inlegg som dette er kjedelige, eller er det bare meg?

 • Osh!  Hei!

  Osh! Jeg har bare blogget 1 innlegg i dag! Hahah, dere forstår sikkert ikke hva osh betyr. Men det er forkortelse for oh shit. Emilie sa plutselig osh når treneren skulle kaste ballen til ho, også fant jeg og Adina ut at det er forkortelse for oh shit. Men nok om det. Har nettopp kommet hjem fra trening. Til helga er det cup og PB party (stooort diskotek ). Gleder meg! I morgen skal jeg, Trym, Solveig og Morten til byen for det er jo halloween på onsdag. Koz! Men jeg orker ikke skrive mer nå. Hade på bade!

  Dette innlegget skulle vært postet for 1 time siden, men jeg er jo så smart og glemmer helt av og poste det!

  Liker du håndball?

 • Bilder fra i går!  Hei alle sammen!

  Siden jeg har så god tid nå før jeg skal på skolen, kan jeg legge ut noen bilder jeg tok i går. Jeg og Solveig var med Trym, Morten, Marte og litt Daniel.Så hvis dere lurer, så er det de som er på bildene!

  Trym og Solveig

  Trym har det litt gøy på noe jeg tror skal forestille en hest

  Solveig og Marte, ahahha

  Modell

  Massasje eller??  Enten så stjeler han en hagenisse, eller så danser han med en hagenisse...

  Har du blitt en mus Daniel?

  Gangnam Style  Hva synes du om bildene?

 • Photoshoot med Solveig!  Hei!

  Jeg og Solveig hadde en liten photoshoot i går, så jeg får vel legge ut noen av bildene!  Likte du bildene?

 • Overnatting  Hellu!

  Nå får jeg for en gang skyld blogge litt. Jeg er som dere vet, på overnatting hos solveig. I går var vi ute og tok litt bilder som blir lagt ut når jeg kommer hjem. Nå skal vi snart ut og ta enda flere bilder, og litt senere skal vi ut med Trym. Har ikke så mye mer å skrive. Men jeg tror at sminkevideoen blir spilt inn i dag når jeg kommer hjem. Men nå har jeg ikke mer på hjertet. Hade!!


  Hva skal du i dag?

 • Love those songs!  Hallo beybii! ♥

  Jeg får vel slenge inn et innlegg i full fart før jeg skal dra til Solveig, for å så overnatte der. Det blir kos! Og siden jeg er en så snill blogger, tar jeg med speilrefleksen. (ironi, men jeg tar med). I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye, har bare slappet av. I går var kroppen min helt død! Okei, ikke helt død, men jeg hadde vondt over alt. Men dette begynte å bli kjedelig følte jeg. Så jeg tror jeg legger ut noen sanger som jeg elsker for øyeblikket!

   

   

      PS: Spol til 0:35 !

   

  Liker du noen av sangene? ♥

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits