owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Videoblogg + merHei!

Nå begynner klokka å bli mange, og jeg får vel blogge litt. I dag har jeg bare slappet av og prøvd å bli frisk. Og det har funket ganske bra. Har sett på tv, snapchatet, vært på pcen, mobil, og laget snøkrystaller. Også lagde jeg en videoblogg. Men jeg ser helt forferdelig ut og har skikkelig fritids, så det er kanskje ikke den beste... Jaja, dere overlever vel. Håper dere har hatt en fin dag. Men kan dere værsåsnill å kommentere litt mer? Det er mye gøyere å blogge nå r dere kommenterer.

 

Har du hatt en fin dag?

 • Booring  Hei!

  Føler det er litt kjedelig å blogge nå, nå som alle er på skolen, så det er nok ikke så mange som ser dette innlegget. Men samma det. Jeg er syk i dag også, som dere kanskje skjønte. Og jeg har samme problem som i går, ingenting å gjøre. Men jeg kan jo forhåndsskrive noen innlegg som kan postes når skolen er ferdig. Akkuratt nå drikker jeg te, blogger og ser på disney channel. Er jo bare phineas og ferb hele tida jo, booring! Men i morgen satser vi på at jeg er frisk. Trenger ballkjole! For dere som ikke vet det, skal vi ha juleball neste onsdag. Ikke i morra, men om 1 uke og 1 dag. Gleder meg! Har funnet ut hvordan jeg skal sminke meg, ordne håret og jeg har sett en kjole jeg liker. Tror jeg kanskje lager sånn "Getting ready" video før ballet. Hvis det ikke blir for stress. Æsj, nå er det Lilo og Stitch på tv... Jaja, tror jeg avslutter dette innlegget, så blogges vi senere!

  Lagde forresten en header til Betina (betinabf) siden hun skrev at hun trengte ny. Jeg er ikke så veldig flink, hehe, Men sånn ble den:

  Er det noen andre som også er syke?

  Likte du headeren?

 • Sinnsyk  Hei!

  Neida, jeg har ikke blitt sinnsyk. Men jeg har blitt syk. Så jeg er hjemme fra skolen. Til nå har jeg bare sovet, og har ingenting å gjøre. Bare kjedelige ting på tv, ingenting å gjøre på pcen og det er ikke så mye mer jeg orker. Jaja, er man syk skal man jo ikke gjøre så mye heller da. Skal lage meg en kopp te, så får jeg se om jeg får ned ei brødskive. Så kanskje det skjer et mirakel, og det kommer noe gøy på tv. Men vi blogges kanskje senere da! Ha en fin dag!
 • Nattinatt  Hei!
  Da var det på tide å ta kvelden. Har sett på farmen, det er derfor keg legger meg så sent. I mirgen er det skole, og håper virkelig ikke at det blir storm. Beklager skrivefeil blogger fra mobilen. Men god natt!

 • Vinneren av konkurransen!  Hei! ♥

  Da har jeg kåret vinneren av konkurransen! Jeg brukte random.org, og vinneren ble..... Elise! Gratulerer! Du vant en dusjsåpe, body butter, sminkefjerner og en liten overaskelse. Send meg en mail til henriettesblogg@hotmail.no! Håper du ble glad!  Vil du ha flere konkurranser/giveaway?

 • Noe bra og noe dumt  Hei! ♥

  Nå har jeg kommet hjem fra håndballkampen. Vi vant 18 - 4. Jippi! Så det er jo bra, men ute er det regn og storm, noe som ikke er så bra. Og da er jo ikke det å gå fra butikken og hjem i bare shorts det varmeste. Så når jeg kom hjem var det bare fort opp og rett i dusjen. Nå skal jeg kose meg med gløgg, klementiner og tv. Har tatt på meg flisgenser og ullsokker, så nå er jeg god og varm. Tror jeg kanskje trekker vinneren av konkurransen, og linker til de bloggene i dag. Hvis jeg får tid! Håper dere får en fin kveld!

  Har dere også storm?

 • Søndag = ryddedag  Hei på dere!

  Da var vi kommet til siste dagen i uka, nemlig søndag. For noen er søndag daffedag, men for meg er dette ryddedag. Hehe. Må få ryddet rommet og sånn. Skal også spille kamp ti over fire. Har veldig dårlig blogglyst for tiden, mest fordi jeg må bruke pappa sin gamle og treige pc. Jaja, ellers har jeg ingen planer. I går var jeg jo som dere vet i bursdag. Mer har jeg ikke å si. 

  Hva gjør du på søndager?

 • Lørdaaag  Hei og hopp!

  Hadde ingenting å blogge om i morges, så jeg ventet heller til nå. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Men nå har jeg dusjet, og tatt på meg det jeg tror at jeg skal ha på i bursdagen. Så må jeg vente på at håret skal tørke, så skal jeg krølle det (tror jeg), også skal jeg sminke meg. Også må jeg lage kort. Bestefar har også bursdag i dag, så jeg må lage kort til han og. Blir ikke mye blogging i dag for å si det sånn. 

  Hva skal du i dag?

 • My love is here!  Hei!

  Da var det en stund siden jeg hadde blogget da... Men har verken orket, hatt tid eller hatt lyst. Men nå er det endelig helg! My love! I morgen har jeg ingen planer, men skal i bursdag klokka 5, til fetteren min (han blir 14 hvis dere lurer). Også tror jeg det blir en hårvideo, for jeg skal kanskje krølle håret. Så gled dere! Men lover ingenting. Orker ikke å blogge så mye, for har litt vondt i hode. Så jeg tror vi snakkes senere.
 • Wants fra H&M

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits