owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

MobbingHei alle sammen!

Nå tenkte jeg å skrive et ganske seriøst innlegg, om noe jeg synes er veldig viktig. Etter at jeg så traileren på filmen Bully, fikk jeg lyst til å dele med dere hva jeg synes om mobbing.

Mopbbing er noe av det verste jeg vet, og det tror jeg mange av dere også synes. Det er feigt, teit, stygt og forbanna unødvendig! Å mobbe noen gjør ikke deg til en bedre person, men til en forferdelig person! Mange har nok ikke skjønt det, siden det er så mange som mobber! Jeg skjønner liksom ikke poenget? Folk som mobber må være helt skutt i huet! Og verst av alt, mobbere mobber andre pga. utseendet. Hvis man er fra et land i Afrika eller noe sånn (ikke god i geografi), så er det jo naturlig at man er brun! Og man er jo ikke stygg eller en dårligere person enn andre bare fordi man er fra et annet land!? Eller hvis man har litt former som jeg liker å si, altså at man ikke er så tynn. Mange som er litt kraftigere enn andre, har det fra familien, er førdt sånn eller kan ikke noe for det! Hvorfor mobbe dem da? Og det at mange bruker homo som et skjellsord, og mobber andre hvis de er homofile, har jeg rett og slett fått nok av! Det å være homofil er ikke noe galt!

Og ikke bare det at det er ufattelig teit og unødvendig å mobbe, den som blir mobbet blir jo også lei seg! De kan komme gråtende hjem hver dag, få dårlig selvtilitt, og verst av alt - kutte seg selv eller faktisk ta selvmord. Og at dette skjer pga. 1 en eller flere personer som er helt idioter, er så forferdelig! Får lyst til å slå dem ned! De kan heller finne et speil og stå å rakke ned på seg selv, hvis de er så frekke.

Mobbere = STYGGE, FEIGE, TEITE IDIOTER!Hva synes du om mobbing?

 • Coolstuff!  Hei!

  Nå tenkte jeg å skrive et innlegg om Coolstuff! Det er en nettside med masse kule og geniale ting, til alle aldrer og hobbyer. De har ting mange aldri har sett før, som de også kan få bruk for. Her er noen av tingene jeg synes er superkule og ønsker meg:

  Slush mug er perfekt til sommeren når du får lyst på slush. Du bare legger den i fryseren, så heller du drikke f.eks. cola i den, og du har en deilig og kald slush! Du finner den HER

  Sjokoladefontene! Hvor kult er ikke det? Har selv vært på jentekveld hvor det var sjokoladefontene. Passer perfekt til jordbær, marshmellows, banan o.s.v. Nam nam! Du finner den HER

  Slippies! Supersøte, myke og varme tøfler. Deilig å ha om vinteren, og du kan varme dem i mikrobølgeovnen, og de holder seg varme i 2 timer! Du finner dem HER

   

  HER finner du nettsiden!

   

  Sponset gjennom sponsetblogg.no 

  Liker du nettsiden?

   

 • Selvtillit, utseende og popularitet  Hei

  Tror jeg har skrevet et lignende innlegg tidligere, men denne gangen har jeg mer på hjertet og bare må få det ut. Dette innlegget vil hande om selvtillit, utseende og popularitet - som i overskriften.

  Vi kan starte med selvtillit, noe som mange kjenner til. Noen har mye og god selvtillit, mens andre har lite og dårlig selvtillit. De som har god selvtillit, fint for dem! Men værsåsnill, ikke la det gå utover andre. De med dårlig selvtillit kan fort bli påvirket av at andre sier masse bra ting om seg selv, og det kan føre til at noen begynner å sammenligne seg selv med andre. Som kan føre til enda dårligere selvtillit. Men jeg sier ikke at du ikke får lov til å si og tro bra om deg selv, men jeg sier heller ikke at du skal gå rundt å si at alle liker deg, at du er så pen, at den og den synes du er pen o.s.v. Jeg er vel ikke personen med best selvtillit, men jeg kutter ikke meg selv for det. Og det er det mange som gjør, pga. mobbing, selvtillit og psykiske problemer. Jeg kan ofte si at jeg hater meg selv, og at andre også gjør det. Men da blir folk irriterte, og jeg slutter med det. Men hver kveld ligger jeg og tenker på feilene mine, hvor tykk jeg er og hvor mye bedre de andre er enn meg. Og jeg skulle veldig gjerne ønske at det ikke var sånn, men sånn er det bare. Jeg sammenligner meg selv med andre, og det er egentlig bare dumt av meg. Men det er så mange andre som er så pene, blir kalt perfekte, får skryt hele tiden o.s.v. Og da klarer jeg ikke å la være...

  Utseendet er også noe jeg vil skrive om. Alle vil jo være pene, og det er jo ikke så rart. Men når det blir sånn at nesten ALT handler om utseende, blir jeg sint. Utseende burde ikke spille noen rolle, for det er innsiden som teller. Jeg ville heller hatt en bestevenn eller kjæreste som var stygg, men kjempe snill, enn en som var superpen men som ikke brydde seg om deg, baksnakket deg og ikke stilte opp for deg. Nå er det slik at hvis du skal bli likt av gutter, må du være pen. Hvis du skal være populær, må du være pen. Om du skal ha kjæreste, må du være pen. Hør her folkens! Utseende vårt er ikke noe vi kan noe for, vi er født sånn. Om noen er litt tykke, eller veier litt mer enn andre, vil det ikke si at den personen sitter og propper i seg snop hver dag, og ikke trener i det hele tatt! Noen har bare litt mer muskler enn andre, noen har arvet det av foreldrene eller noen har lav forbrenning. Innse det! Godta at folk ikke er helt like, og ingen er perfekte, men samtidig er alle perfekte på hver sin måte. 

  Så var det popularitet da. Det er noe som finnes over alt. Skoler og klasser har personer som får mer oppmerksomhet og skryt enn andre, og sånn er det bare. Men det er også sånn at folk kjemper om å være populær, og skryter litt ekstra av seg selv for å få seg selv i godt lys. Ikke noe galt i det, men det burde ikke være slik at de som ikke har flest gutter hengende etter seg, flest likes på profilbildet sitt på facebook eller flest lesere på bloggen blir sett ned på! Jeg holder med utrykket "Jeg vil heller ha 1 god venn, enn 100 falske" Og håper dere andre også gjør det!

   

  Er du enig i noe av det?

   

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits