owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Top artists!Hei på deg!

For en gang skyld skal jeg lage et innlegg som ikke handler om hverdagen min, men noe av det jeg liker best i verden, nemlig musikk! Jeg er avhengig av musikk! Hører på musikk over alt! I dusjen, på do, på pcen, på vei til og fra skolen, når jeg fotograferer, når jeg lager mat o.s.v. Ja, nok om det. Men som alle andre, har jeg jo selvfølgelig noen artister jeg liker bedre enn andre, så da tenkte jeg å legge dem ut i rekkefølge, + sangen av den artisten som jeg liker best. So lets start!

1. Justin Bieber!    Favorittsang: Believe

2. Cher Lloyd!        Favorittsang: Superhero

3. Carly Rae Jepsen!     Favorittsang: This Kiss

4. Nicki Minaj!        Favorittsang: Starships

5. Ke$ha!                Favorittsang: Die Young

 


Liker du noen av de samme artistene og sangene?

 • Sunday is Funday -Maha  Hei og Hå! Kjære lesere til Henriette! Jeg er da Maha og nå skal jeg gjesteblogge for Henriette. Jeg og Henriette har hvert venner helt siden 1 klasse også måtte hun bytte skole når vi gikk i 5kl, men vi har forsatt god kontakt! Anyways, idag er det søndag, og Sunday is Funday! Idag skal jeg ikke gjøre noe spesielt skal bare slappe av! Etter at jeg tok en 2km jogge tur istad, Jeg har også en blogg www.fotoma.blogg.no. Gjerne besøk den! Jeg blogger fra alt mellom himmel og Jord, om mote, fotball, venner og inspirasjon! Så gå inn på bloggen min og stay tuned!

  - Hva syns dere om blogge til Henriette?

 • Trenger skjønnhetssøvn!  Hei hei!

  Nå sitter jeg her, trøtt som en dupp, i onepiece. Kos! Men jeg er hos bestemor og bestefar nå, siden Mary Ann skulle sove hos oss, også må jeg pakke i morgen. Skal vel legge meg snart. Har endelig fått laget meg en sovelista på Spotify, nå som Spotify endelig funker for meg. Den gjorde nemlig ikke det før! Og har funnet de sangene som er rolige, fine, og som man sovner fort til. Men nå er jeg så trøtt og sliten, at jeg nesten ikke orker å blogge mer! Vi blogges heller i morgen, sweethearts!
 • Topp 5 sanger!  Hei!

  Tenkte å legge ut de 5 sangene jeg liker best for øyeblikket! Liker du noen av dem?

   

   

   

   

   

  Det er ikke sommer, men liker den for det :)

   

   

  Liker du noen av sangene? (kommenterer tilbake)

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits