owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Summer outfitd

 

Likte du det ?
 • Dagens antrekk + mer  Hei!

  Kom hjem fra skolen for ca 45 min siden. Veien hjem var ikke den beste og varmeste. Sykt kaldt og motvind! Men Spotify reddet meg litt. Haha! Har også fått tatt noen "outfit bilder" til dere. De ble ikke de beste, men jaja. Forresten så vil jeg si tusen takk til alle som leser og kommenterer bloggen min! Jeg blir så glad, og får lyst til å blogge mer og mer! Hadde mange kommentarer og lesere i går, så det var jo bra ♥ Senere i dag skal jeg på trening, som sikkert blir bra. Skal prøve å få minst 1 til innlegg i dag, kanskje to, vi får se! Håper dere fortsetter å kommentere og lese så mye som dere har gjort de siste dagene ♥ Skal kommentere tilbake på alle bloggene som har kommentert nå, har bare ikke hatt tid ;)  Peace lissom! (tullebilde, er ikke såå fjortis)

  Hva synes du?

  Har du hatt en fin dag? 


   

   

 • Geek outfit  Geek outfit
  Hva synes du?

   

 • Outfit i sola  Hei!

  Tenkte å begynne med å legge ut outfit bilder litt oftere, men problemet til nå har vært at det har vært så mye snø på verandaen, og derfor ikke mulig å ta bilder der. Og foran huset er det litt flaut å se, siden da kan liksom nesten hele gata se meg, neida... Men nå har jeg bedre mulighet for å ta bilder ute! Så her er "dagens outfit".

  Var veldig vanskelig å smile ordentlig, siden sola var så sterk.

  Cardigan - H&M

  Singlet - H&M

  Bukse - Cubus

  Sko - ?

  Synes? 

   

   

 • Dream outfits  Dream Outfit   

  Mondya

   

   
  Syntes?? Har du noen spørsmål ?

   

   
 • Outfit for kvelden  Hei!

  Da var klokken blitt halv 7 allerede ja.... 5 og en halv time igjen av 2012 ca. Har brukt en del tid på å sminke meg, kle på meg og ta outfit bilder. Pappa holder på med å lage mat. Vi skal ha ribbe. Nam nam! Og hvis været blir bedre utover kvelden, skal vi ut og ta bilder av fyrverkeriet. Men det er jo en stund til. Utenom det har vi ingen planer. Men tenkte at jeg kunne pynte meg litt for det, hihi. Bildene ble ikke så bra. Men legger ut noen for det.

  Singlet - Kappahl

  Shorts - Cubus

  Synes?

 • Dagens outfit  Hei!

  Nå som jeg har et super bra kamera som jeg har forelsket meg i, og selvutløser - kontroll er det mye lettere for meg å legge ut dagens outfit og sånn. Det er kanskje litt sent, men jeg legger den ut for det. Jeg hadde egentlig bare på meg noe. Tenkte ikke over hva det var, så det passer kanskje ikke helt sammen, hehe. Er stygg på alle bildene, men vi får leve med det...

  Genser : Only 

  Skjerf: Gina Tricot

  Bukse: Aner ikke

  Synes?

   
 • Dream outfit  Welcome to Polyvore!
  Tycks?

   

   

 • Dagens outfit  Genser fra cubus. Bukse fra cubus. Sokker fra et eller annet sted i verden.

 • Misslykkede outfitbilder...  Hei på deg!

  Nå har vi kommet så langt at vi er midt i uka, nemlig onsdag. Onsdag er egentlig veldig kjedelig dag når det gjelder fag, men så slutter vi jo tidlig da. Som er et pluss. Etter skolen var jeg og Solveig på senteret. Kjøpte ingenting, siden pappa ikke hadde kontanter. Men Solveig kjøpte en veldig fin kjole, og et par høyhelte sko.

  ATM sitter jeg med musikk og koser meg gløgg ihjel med leksene. Egentlig ikke... Etterpå skal jeg hoppe i dusjen, ok, ikke hoppe for jeg tror det gjør litt vondt hvis man sklir.. Men dusje, det skal jeg. Skal også kanskje lage en video, må bare lade kameraet først. Og gjerne kom med forslag til innlegg og videoer, det blir jeg glad for! Si hva dere liker! Jeg kan jo ikke vite det, vettu!

  Prøvde også å ta noen outfitbilder uten å ha på selvutløser, og rett og slett bare holde kameraet selv. Gikk ikke så bra, men dere kan jo se

  Jaja..

  Bukse fra Cubus. Genser fra wow

  Har du hatt en fin dag?

   

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits