owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Alt er klart!Hei!
Tenkte bare å blogge litt, hehe. Blogger fra mobilen så det blir sikkert noen skrivefeil... Men ja. I dag har jeg vært på trening, som var helt greit. Etter trening gikk jeg på butikken og kjøpte litt til turen i morgen. Skal låne ski av Malene, så dette kan bli mitt siste innlegg på bloggen. Er 2 - 3 år siden jeg gikk på ski sist, så dette kan bli farlig... Nå skal jeg bare finne fram alt så alt er klart. Må stå opp klokka 6 i morra! Hjælp! Så nå burde jeg komme meg i seng. Så får vi håpe at jeg overlever noen fall da!

 • Stuptrøtt!  God morgen!
  Da var det en ny uke. Og uker starter jo alltid med mandag, desverre. Om 1 kvarter må keg gå til skolen. Vi skal ha sløyd, norsk og engelsk. Og etter skolen skal jo keg og solveig til byen. Er ufattelig trøtt, men nå må jeg nok gå ned og lage matpakke. Ha en fin dag!

 • The day  Halloen, eller skal man si god morgen?

  Nå er det snart tid for skole, desverrre. Hehe... I de 3 første timene har vi sløyd, så det går greit. Men så har vi engelsk og norsk de tre siste... Jaja, jeg overlever! Etter skolen er det lekser og så trening. Men nå burde jeg få fart på beina å lage meg matpakke og frokost. Klokka begynner å nærme seg 8 ganske så fort. Så vi snakkes heller senere! Ha en finfin dag!  Hva skal du i dag?

 • School  Hei alle sammen! ♥

  Tenkte å blogge litt før jeg går til skolen, noe som jeg tror dere synes er greit. I dag er det forferdelig mørkt ute, og klokka er snart 8! Merker at det begynner å bli vinter, desverre. Jaja, en ting er ivertfall bra med vinteren - jul! Men håper bare virkelig at det ikke begynner å snø snart, det er jo trossalt bare oktober. Men de har heldigvis ikke meldt snø de neste dagene. I dag på skolen skal vi ha gym, og jeg klikker på læreren min om vi skal ha utegym. Det er jo minusgrader ute (tror jeg..). Grunnen til at jeg skriver dette, er at det er så typisk han å bestemme at vi skal ha utegym... Men nå må jeg gå! Chao!  Tulleklassebilde. Jeg var den mest tullete, som du ser! Not!

  Skolen - like or dislike?


   

 • Skolelei!  Hellu!

  Kjenner at jeg begyner å bli ganske skolelei nå! Selv om jeg har hatt 3 uker "fri". Men uansett, nå holder vi på med et engelsk prosjekt om Australia. Hver for oss, altså. Og jeg har jo vært borte, så de andre ligger ganske langt foran meg... Så nå sitter jeg her og jobber med det på pcen og hører på musikk. Musikk hjelper alltid hvis man har kjedelige lekser o.s.v. Etterpå (kvart på 5) skal vi på skolen og ha "Rajshahi ett eller annet" Ja... jeg vet ikke hva jeg skal kalle det. Men vi i 7. klasse skal selge pølser, brus, lodd og "lopper" (ting som vi ikke bruker). Og pengene vi får, skal vi sende til byen Rajshahi. Vet ikke så mye om Rajshahi, men det er visst vennskapsbyen eller vennebyen eller noe sånt, til Kristiansand. Så Kristiansand har en aksjon for Rajshahi. Men nå må jeg egentlig skynde meg litt med prosjektet, for det er ikke lenge til jeg må gå! Blogges!

  Det ikke så fine skolebildet...

  Gir du penger til fattige land?

 • Jeg vil ikke!  Hei hei!

  Ble litt sen kveld på meg i dag... Jaja. Men filmen var ivertfall veldig morsom, men var veldig kort! I morgen er det skole, not fun! Vi har sløyd, norsk og engelsk. Jeg vil ikke på skolen! Kan jeg ikke bare bli syk eller noe? Ikke det at det er gøy å være syk, men da kan man liksom bare ligge hjemme og gjøre absolutt ingenting istedenfor å sitte der på skolen og skrive unødvendige ting o.s.v. Noen som føler det samme? Men nå får jeg vel sove, slik at jeg ikke sovner på skolen!

  Skulle du også ønske at du var syk noen ganger?

   

   

 • I trøbbel!  Hei hei!

  På skolen i dag var vi i byen, på biblioteket og kunstmuseumet. Veldig kjedelig egentlig, men bedre enn å jobbe. I morgen har vi prøve, og jeg gruer meg! Vi har gloseprøve og kapittelprøve i samfunnsfag. Må pugge som en hest i dag! Men det går forhåpentligvis bra. Må ringe Emilie eller Christine og spørre om vi skal selge fyrstikker sammen. Vi må selge fyrstikkesker fordi vi skal på Tornby-cup (en cup i Danmark)med håndballaget. Kunne vi ikke heller solgt lodd? Jaja. Forrige gang endte det opp med at ingen ville kjøpe og vi måtte kjøpe mange selv. Men nå skal jeg ringe dem, selge lodd, ta bilder ute, lekser og øve til prøve. Stress! Men vi blogges seinere søtiser ♥

  Foto av: Henriette   Motiv: En blomst   Kamera: Canon EOS 20D eller Canon EOS 40D 

  Hater du også prøver?

   

 • School next!  Hej hej!

  Henriette her! Igjen. Men ville bare si litt om dagen og sånn ting tang. Klokka 8 skal jeg møte Malene så skal vi ta følge til skolen. Også er vi jo på skolen da. Vi skal ha sløyd og to andre fag som jeg ikke husker hva er. Sikkert norsk eller noe. Etter skolen er det trening, men det er ikke før klokka 6. Det var det! Ikke så interessant å lese kanskje?

  Men nå burde jeg kanskje begynne å lage matpakke og pakke sekken! Kort innlegg, I know! :(

  Håndballaget jeg spiller på! ♥KIF♥ Jeg er nummer 3 øverst fra høyre. Hun som står vedsiden av den gule ballen med lyst hår. Haha

  Hva skal dere i dag?

  - Henriette ♥

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits