owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Kult sang! Hay day!Heiii! Nå er jeg kommet hjem fra skolen! 4 timers dag! Nå hører jeg på verdens kuleste sang! Brusdagen var forresten kjempe fin! Veldig fornøyd :D Fikk penger og et smykke! Det var masse kaker! Jeg ble fornøyd! På fredag skal meg og Henrikke i byen. Henriette kommer hjem fra Gran Canaria på lørdag! Gleder meg veldig til hun kommer! Men det skjer ikke noe særligt på min fritid! Men får sikkert tatt noen bilder i " Barnebursdagen " da .D Den er på fredag ettermiddag! Some one gonna sleep over :D MEn det var vell det da ! 

 • Bursdag!  Heii! I dag er det min bursdag! Jeg har hatt en fin bursdag så langt! Skal ha familie bursdag i dag! Det blir kjempe kos! Savner Henriette MASSE! Men, har ikke noe og skrive om da :D Byeee!

   

  Når har du bursdag?

 • Bursdag til Håkon  Hei! i dag skal jeg i bursdag til Håkon :) Det blir sikkert kos! Jeg kom nettopp hjem fra håndballkamp! Vi vant 14-5. Men tror ikke jeg får tatt noen bilder i bursdagen! Kan sikkert få av noen som har med kamera. Nå skal jeg spise litt :D Jummi jummi!!! Men har ikke noe å blogge om! Snakkes • 13.10.2012  Hei & Hopp. Jeg sitter og drikker Kakao & spiser vafler! Pretty cool. Vi tok en pause fra rommet ! Men tenkte å gi dere en fet sang som jeg hører på nå :D Den er den kuleste i verden altså! Sry for kjedelig blogging men i morgen blir det mer spennende! Jag låvar! Loolz. 

   

   

 • Innkjøp(et)

  Haha :D Ja, jeg var jo på senteret som dere vet! Jeg kjøpte ei jakke som er så digg!! Har forelsket meg fullstendig! Er den ikke fin ?? Men uansett.. Nå er vi i full gang med rommet mitt :D Jeg må jo hjelpe til men slenger selvfølgelig inn et lite innlegg! Men jeg kjøpte egentlig ikke noe mer. Okeii... Hadeee :D

 • Gjestebloggeren :)  Heiia :D Jeg er Solveig som er gjestreblogger for Henriette nå som hun er i syden!!! Jeg kan jo starte med å fortelle ting om meg. Jeg heter som sagt Solveig og eier bloggen sMessel.blogg.no. Jeg er Henriettes bestevenn altså :D Vi ble kjent da hun begynte i klassen vår i 6.klasse, etter der ble vi bestevenner :D Jeg har en katt og ei søster som er utvekslingsstudent. Hennes blogg her : Messels.blogg.no.  Jeg har lyst hår og blå øyne :) Jeg er ofte blid og glad. Det var vell det om meg.
  Dette er altså meg :D

  My day : Nå har jeg kommet hjem fra senteret. Jeg kjøpte en jakke som vises senere :D Nå skal vi innrede rommet med ny ting! Jeg har jo lyst på fint rom til bursdagen min på Tirsdag :D Men jeg skal blogge en del på denne bloggen også nå som jeg er gjesteblogger :D Så håper du leser det jeg skriver også :D

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits