owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tips - få flere lesere!Hei!

Jeg bare elsker å skrive slike tips innlegg, og jeg håper dere liker å lese dem også! Denne gangen tenkte jeg å komme med tips til hvordan man kan få flere lesere! Jeg har hatt samme innlegg før, men nå har jeg fått nye lesere, og jeg har andre og kanskje også bedre tips! Så håper dere liker innlegget, og gjerne kommenter (du får en tilbake ;)

 

1. Fint design: Designet og headeren er noe av det første man legger merke til når man går inn på en blogg, og kan være viktig for å tiltrekke lesere. Om du har en fin header av deg selv, og et fint og ryddig design, får du flere lesere enn om du har et design som er på bloggen fra før av, og ingen header.

2. Bilder: Det er viktig å ha bilder på en blogg, hvis ikke er det kjedelig å lese bloggen. Ha gjerne 1 eller flere bilder i hvert innlegg. Last dem opp stort, f. eks 800 px (det komemr ann på hvilket design du har). Kvaliteten på bildene har også noe å si for å få lesere.

3. Blogg interessant: Blogg om ting som folk interesserer seg for! Mange interesserer seg for mote, sminke, foto, trening, hverdag og slikt. Ikke blogg om hva du hadde til middag, eller hvilke sokker du har på deg.

4. Vær deg selv: Ikke skriv akuratt det samme som de andre! Ikke ta akuratt samme bilder som andre! Vær deg selv, rett og slett!

5. Kommenter andre blogger: Hvis du kommenterer en blogg, er det stor sjanse for at den personen går inn på bloggen din, og kanskje også kommenterer på din blogg også! Kommenter tilbake, og kommenter bloggene du har på vennelisten!

6. Still spørsmål: Still spørsmål til leserne dine! F.eks i slutten av innlegget, eller du kan ha antrekk VS antrekk o.s.v. Det gjør at den som leser får lyst til å kommentere ;)

7. Ha "konkuranser": Ha konkurranser hvor leserne kan vinne en premie, eller ha ukens blogg! Det tiltrekker lesere, og du gjør andre glade i samme slengen!

 

Tidsinnstilt innlegg

 

Likte du tipsene?

 

Kommenterer alltid tilbake! 

 

 • Tips - Få skjønnhetssøvnen din  Hei!

  Innlegg med tips til forskjellige ting er noe jeg både liker å lese, og å skrive. Og denne gangen tenkte jeg å gi tips til dere som ofte ikke får sove! Så her er noen enkle tips til hvordan du sovner fortere, og hvordan du kan komme deg opp av senga lettere. 

  ♥  Ikke legg deg med tom mage. Om du er sulten, er det vanskelig å få sove

  ♥  Tenk på gode ting du gleder deg til, og ikke at du ikke får sove.

  ♥  Les en bok eller et blad. Da blir du fortere trøtt. 

    Lag en drøm i hodet! Haha! Dette er noe som ivertfall funker på meg. Lag deg en egen drøm i hodet, så sovner du.

  ♥  Legg deg tidlig! Da er det ikke så farlig om du ikek sovner med en gang!

   

  Hvordan komme seg opp av senga:

  ♥ Dont think, just do it!

  ♥  Hvis du legger klærne frem på rommet ditt før du legger deg, kan du gjøre slik som jeg gjør. Kle på deg under dyna! Da blir det ikke så kaldt å stå opp!

  ♥ Ha vekkerklokka på en fæl og høy lyd, og legg den gjerne litt unna senga. Da må du stå opp for å skru den av!

  ♥ Tenk på at jo tidligere du står opp, jo bedre tid har du. Og hvis du foreksempel har søsken eller foreldre som står opp ca. samtidig, får du badet først og alene!

  Likte du tipsene?


 • Tips: hudpleie!  Hallojsen!

  Siden dette ikke bare er en blogg som handler om hverdag, men også om foto, mote og sminke, tenkte jeg å begynne å skrive litt mer om mote og sminke og sånn. Så dette innlegget blir et innlegg med hudpleie tips. Altså tips til å få fin og ren hud.Håper dere liker det!

  Vask ansiktet!

  Vask ansiktet hver dag, og vær nøye med å få bort all sminke. Om du lar sminken sitte på for lenge, får du uren hud. Vask ansiktet med uparfymert såpe og vann, eller bare vann. Det kan du velge om du vil gjøre før eller etter du fjerner sminken. Bruk helst sminkefjerner!

  Fuktighetskrem

  Bruk fuktighetskrem som er beregnet på ansiktet, for å unngå eksem og tørr hud. Jeg har Nivea - pure and natural - soothing day care, og den er utrolig bra! Og bruk body lotion eller body butter på kroppen.

  Ikke for mye sminke

  For det første, er det ikke fint å ha alt for mye sminke, og for det andre er det ikke bra for huden. Prøv å ikke bruke sminke hver dag. Foreksempel når du bare skal være hjemme og slik.

   

  Vask børstene dine!

  Noe som sikkert alle vet er at det er viktig å vaske børstene sine, men det er ikke alle som er like flinke til det for det. Vask børstene dine ofte, for å unngå å få masse bakterier å gammel sminke i ansiktet. Selv bruker jeg jo nesten bare mascara, så jeg vasker kostene mine godt med vann. Men om du foreksempel bruker foundation, øyenskygge, pudder o.s.v kan det være lurt å bruke noe annet.

  Drikk mye vann!

  Vann er ikke bare bra når man er tørst, men også for huden. Drikker du lite vann, får du tørr hud. Så hver gang du er litt tørst, drikk vann!

  Ansiktsmaske

  Ansiktsmasker hjelper med å rense huden, og gir deg silkemyk hud. Du kan lage en selv, eller du kan kjøpe på butikker som Vita, H&M, Lindex o.s.v.

  Likte du tipsene?
   

   

   

 • Hvordan få flere lesere!  Hei ♥

  Jeg skrev jo i forrige innlegg at jeg skulle legge ut noen "bloggtips" til dere, så da gjør jeg det. Dette er tips som veldig mange andre bloggere også kommer med, men som også funker.

  1. Fint design!

  Det er viktig å ha et fint og ryddig design, hvis ikke klikker folk bare ut igjen av bloggen din. Du kan finne gratis design på blogger f.eks. inaanjuta.blogg.no og katrineaastorp.blogg.no.

  2. Bilder!

  Ha bilder i innleggene dine, da blir det mye gøyere  å lese. Lat dem opp stort, i f.eks. 700 eller 800px. Gjerne ha et bilde som passer til det du har skrevet om.

  3. Vær deg selv!

  Ha dine egne overskrifter, dine egne tanker, din egen tekst og vær deg selv! Ikke prøv å vær noen andre, da får man ikke vite hvem DU er!

  4. Skriv rett!

  Jeg irriterer meg over folk som skriver feil i nesten hver eneste setning, for du har jo tross alt gått på skole, og du kan skrive riktig hvis du vil! Ikke prøv å skriv så fort som mulig. Da blir det til at det kan se slik ut "Idg varr jeg på skoolen, dt var velig goy!." Ok, kanskje litt overdrevent...

  5. Ikke bare hverdag

  Ikke bare skriv om hva du har gjort på skolen, spist til middag o.s.v. Det kan fort bli kjedelig. Blogg om interessene dine, kom med tips og anbefalinger. Er du glad i mote, så skriv om mote. Er du glad i håndball, så skriv om håndball!

   

  6. Spørsmål

  Still spørsmål til leserne dine! Da  blir det lettere for dem å kommentere, og det gir et inntrykk av at du faktisk bryr deg om dem. F.eks. skriv i slutten av et innlegg "Hva har du gjort i dag?" O.s.v.

  7. Ikke for korte, og ikke for lange innlegg.

  Hvis jeg ser et innlegg som har altfor mye tekst, i ett, uten "avsnitt" lar jeg være å lese det. Men innleggene må heller ikke være for korte. Ikke skriv "Hei! I dag har jeg spist kake. Det var godt. Nå skal jeg sove!"

  Likte du tipsene?


 • Skjønnhetstips for vinteren!  Hei!

  Siden denne bloggen ikke bare er en hverdagsblogg, men som også handler om foto, mote og sminke, tenkte jeg å dele noen skjønnhetstips med dere. Denne gangen har jeg tatt fokus på å holder hud og hår fint og bra om vinteren. Og først vil jeg bare si at jeg er ingen ekspert på sånn, men jeg har lest mye i blader, på nettet, sett videoer på youtube o.s.v. Så disse tipsene kan du nok sikkert finne andre steder, men det betyr ikke at jeg har kopiert dem. For disse er helt egenskrevet.

  1. Fuktighet

  Om vinteren blir hud og hår fort uttørket. Derfor er det viktig å få i seg nok veske og bruke fuktighetskrem. Drikk mye vann, bruk bodybutter eller bodylotion, og gjerne bruk en hårkur til håret. Dette gjør at håret blir glansfult, mykt og ikke tørt. Jeg kan anbefale Nivea - pure and natural day care, som en fuktighetskrem for ansiktet.

  2. Agurk!

  Agurk kan faktisk hjelpe mot mørke ringer under øynene, noe som mange får om vinteren og egentlig hele året. Du kan enten bruke ansiktsmaske og agurkskiver på øynene. Eller du kan følge tipset til MichellePhan som du kan se i videoen under her:

   

  3. Ikke gå ut med vått hår

  Vel ,det sier seg selv. Men om du skal gå ut og håret ditt fortsatt er vått, bruk lue. Men du skal helst unngå å bruke lue når håret er vått, for det e\blir mye friksjon og det skader.

  4. Beskytt huden mot kulden

  Bruk krem som beskytter mot kulden! Eller bruk kremer med lite vanninnhold.

  5. Fukt leppene

  Pass på at leppene får fuktighet, men ikke slikk på leppene, for det virker uttørrende. Bruk en god leppepomade, og ha den alltid med i lommen.

  6. Skrubb

  Om du skrubber kroppen om vinteren, vil den bli mindre tørr og du for en myk og glatt hud. Du kan bruke såpe med "stener" i eller bruke et grovt håndkle.

  7. Skrubb leppene også

  Bruk leppeskrubb, det gir samme effekt på leppene som på huden. På Lush får du kjøpt leppeskrubb i mange smaker, som du kan slikke av etterpå. Du kan også lage en egen med sukker, olje og honning.

   

  Likte du tipsene?

  Kommenterer alltid tilbake!

 • Bloggtips!  Hei hei!

  Kjeder livet av meg akuratt nå, så jeg tenkte å blogge litt. I dette innlegget tenkte jeg å skrive noen tips til hvordan du kan få en bedre blogg, få flere kommentarer, flere lesere o.s.v. Jeg har jo ikke så veldig mange lesere akuratt... men jeg har noen tips som kanskje funker veldig bra hos dere! Let`s start!

  1. Blogg om interessante ting!

  Ikke blogg om hva du spiste til middag, det er ikke interessant! Forestill deg at du er en som skal lese bloggen din, og finn ut hva du vil lese om.

  2. Bilder!

  Ha bilder i innleggene dine, helst i hvert innlegg! Og last dem opp stort! Jeg laster dem opp i 800px og synes det er en grei størrelse, og det passer til designet mitt. Gjerne ha bilder som har noe med innlegget å gjøre.


  3. Skriv riktig!

  For all del, skriv riktig! Det er greit at du foreksempel ikke klarer å skrive rare vanskelige ord som man aldri bruker riktig, men når det blir sånn her "I dg har jeg hatt en sjikkelig koseli dag, å jeg har spisst gotteri å marsjipankake å drokke brus" er litt for galt.

  4. Kommenter på andre blogger og kommenter tilbake!

  Det sier seg vel egentlig selv.. Men ta deg tid til å kommentere på andre blogger, og kommentere tilbake! Da får du flere kommentarer!

  5. Blogg ofte!

  Blogg ofte! Du får mest sannsynelig ikke mange lesere av å blogge 1 innlegg om dagen, isåfall må det innlegget være veldig interessant å lese! Men ikke blogg hvert minutt akuratt heller! 2 - 5 innlegg om dagen ca.

  6. Still spørsmål!

  Still spørsmål nederst i innlegget ditt, det gjør at leserne synes det er lettere å kommentere! F.eks. Hva har du gjort i dag?

  7. Legg ut outfits, wants, hot or not, vs, favoritter o.s.v

  Sier seg selv

  8. Ikke kopier etter andre bloggere!

  Ikke prøv å være som andre populære bloggere, vær deg selv!

  Ja, det var da de tipsene jeg hadde å komme med! Koselig om du legger igjen en kommentar, og jeg kommenterer tilbake!

  Likte du tipsene?

   


 • HÅRTIPS!  Hei hei!

  Tenkte å dele noen hårtips med dere. Håret mitt er ikke akuratt så særlig fint, men jeg vet om noen tips og triks for at det ikke skal bli så slitt o.s.v!

  1. Ikke bruk rettetang, krølltang, kreppetang og hårføner!                                                                                                                                                                 

  Om du skal bruke det burde du virkelig bruke varmebeskyttende hårspray! Jeg må innrømme at jeg selv må ty til rettetang når jeg har skikkelig "bad hairday" men da bruker jeg varmebeskyttende hårspray fra Sunsilk, noe dere også burde!

  2. Ikke vask håret for ofte!

  Å vaske håret for ofte er faktisk verre enn de fleste tror! Hvis du da først f.eks. går en liten stund uten å vaske det, blir det fett som smør! Okei, nå overdrev jeg litt da. Men vask det ca. annenhver dag eller sjeldnere.

  3. Vær forsiktig når håret er vått!

  Når håret er vått er det ikke så slitesterkt som når det er tørt, derfor burde man ikke børste håret når det er vått og ikke sove med vått hår - ikke alle sover like rolig om natten!

  4. Farging = no no

  no!

  De fleste burde vite at farging av håret ikke er bra! Jeg sier ikke at du mister alt håret av å farge det, men det sliter på håret, det sier jo alle frisører (nesten ivertfall) så da er det nok noe i det. Så om du vil ha en annen farge på håret burde du heller ta glansvask, og heller vurdere det etterpå.

  5. Ikke tupèr håret!

  Noen tupèrer håret for å få mer "volum" i det o.s.v. Det sliter veldig på håret, så det er ikke lurt!

  6. Stuss tuppene ofte!

  Hvis du vil ha langt hår, burde du stusse tuppene ofte, hvis ikke sliter det seg oppover og du ender opp med å måtte klippe mye mer enn om du hadde stusset det ofte!  Håper dere fikk bruk for tipsene!

  Burde jeg ha slike innlegg oftere?

 • Noen tips?  Hei hei!

  Først vil jeg bare takke dere for at dere leser bloggen min, og at jeg er på 88. plass på topplista over Kristiansand. Skal snart på skolen, men rekker å slenge inn et lite innlegg før jeg går... Veldig ofte føler jeg at bloggen min ikke er noe bra, og veldig kjedelig å lese. Men siden det er DERE som leser bloggen min hadde det vært fint om dere kom med noen tips til hvordan bloggen min kan bli bedre, og komme med ting dere vil at jeg skal blogge om! Det kan også være videoer, om dere vil det! Så bare kom med "forslag"!

  Skriv hva som kan bli bedre med bloggen min nede i kommentarfeltet! ♥ • Få gratis gavekort!  Hei!

  Ville bare tipse dere om en side hvor du kan samle opp poeng, og når du har samlet nok poeng får du et gavekort til en eller annen butikk, vet ikke helt hvilken. Det er helt gratis! Lag deg en bruker her! Gjerne si ifra om du lager deg en bruker, så kan vi bli "venner"! ;)

  Q - Skal du lage bruker? ♥

 • Oppskrift : bringebærsmoothie!  Hei hei!

  Jeg er da en av personene som er veldig glad i smoothie, men ikke alltid orker å lage en med ufattelig mange ingridienser i! Så jeg tenkte å dele en bra og enkel oppskrift med dere! Jeg har prøvd smoothien før, og den smaker helt nydelig!

  Oppskrift! :

  Du trenger:

  3 dl vaniljeyougurt

  1/2 banan

  2 dl bringebær eller jordbær (frosne eller friske er opp til deg)

  en miksmaster/stavmikser/noe å knuse og mikse det med

  Slik gjør du:

  Hell alt i "beholderen" du skal mikse det i. Om du bruker friske bær kan du ha 2 - 3 isbiter i. Miks dette sammen i en blender til det blir en "smooth" drikk. Og woilah! Nydelig smoothie som skal nytes så fort som mulig!

  Tips:

  Hvis du har litt smoothie til overs, ta det i en plastkopp og putt en teskje oppi og sett den i fryseren! Vent noen timer eller en dag, og så har du nydelig smoothie-is. Pleier å gjøre det selv, og det er supergodt!

  Slik så da smoothien min ut da den var ferdig!

  Skal/vil du prøve?

  - Henriette ♥

   

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits