owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

VIKTIG! (ENDRET)Hei!

Ville bare si at jeg har byttet blogg! Synes bloggnavnet var litt rart, også ville jeg på en måte starte på nytt. Du finner den nye bloggen HER. Aabergs.blogg.no, faktisk... Jaja. Men håper dere fortsetter å "følge meg" der!

Grunnen til at jeg endret innlegget, er fordi bloggen min nå er aabergs.blogg.no og ikke aaberg.blogg.no. Viste seg at jeg enten hadde skrevet inn feil epost eller passord da jeg lagde bloggen, så jeg kommer ikke inn.... 
 • Ble du ukens blogg?  Hei!

  Forrige lørdag, tror jeg det var, satte jeg i gang en runde hvor dere kunne melde dere på ukens blogg. Jeg sa at vinneren skulle bli trukket på fredag, som er i dag.

  Så den heldige "vinneren" er Helene Mjølsnes! Hun har bloggen helm.blogg.no, og du finner den HER 

  Helene har en kjempefin blogg, og jeg synes hun fortjener å vinne! Hun er 12 år, og bor i/på Time, tror jeg det er. Hun skriver kjempebra, og tar kjempefine bilder. Hun skriver veldig bra, og har kjempefint design! Hun blogger nesten hver dag, som er bra. Hun tar bilder med Canon EOS 650D, og får kjempefine resultat!

  Liker du bloggen hennes?

 • Ukens blogg - meld deg på!  Heii!

  Nå har jeg kommet hjem etter å ha spilt kamp på Flekkerøya. Vi vant 16 - 3! Så det var jo bra. Har ikke så mye mer å si om det... I dag skal jeg ikke noe spesielt, men tenkte at jeg kunne prøve å få spilt inn noen videroblogger og tatt litt bilder.  Men jeg vet ikke hva jeg skal ta bilder av? Så gjerne kom med forslag til hva jeg kan ta bilde av, eller en blogg eller side som jeg kan få inspirasjon fra!

  Forresten, så tenkte jeg at jeg kunne ha ukens blogg av og til! Så da tenkte jeg å ha det nå da. Den som vinner får et innlegg med link til bloggen, omtale og terningkast. Og vinneren blir trukket på fredag. Selvom det er litt lenge til, så får dere jo god tid til å melde dere på! 

  Og det eneste dere trenger å gjøre er å kommentere at dere er med, så sjekker jeg alle bloggene, og velger en jeg synes fortjener å vinne!  
  Er du med?
   

 • Les mer i arkivet Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012
  hits