owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

NormaleHei og hopp!

Nå har jeg komemt hjem fra Martine, eller kom hjem i 8 tiden. Ble med hun hjem etter skolen. Vi gjorde lekser, var på pcen, tok bilder ute, og var ute ganske lenge til jeg måtte gå. Så det var jo veldig gøy det da. Og grunnen til overskriften, er at vi er så normale som det går ann å bli! Så den mannen hadde ingen grunn til å stirre på oss! Så du mann, hvis du leser dette, stirr heller på en tv eller i en bok! Neida, men det var en mann som stirra på oss når vi tok bilder, så flaut! Men nok om det! Får desverre ikke lagt ut bildene vi tok, fordi nettleseren vil ikke lime inn bildene. Men hvis du vil se dem kan du se dem på denne naise sweete life bloggen  Hva har du gjort i dag?

 

 • Latterkrampe

  Hei!

  Nå sitter jeg hos Solveig, og skal sove her til i morgen. Og i morgen skal vi til byen, igjen. Hehe. Var i byen i dag og, bare at vi var på tur. Vi er så smarte! Vi gikk ned, også koste vi oss med kakao, frukt og youghurt. Vi tok noen bilder, også tok vi masse panoramabilder som det går ann å gjøre på Iphone5. Så vi flyttet på oss så vi ble tynne og rare på bildet, ja vanskelig å forklare. Men sp ble det så kaldt, så vi gikk hjem. Eller, vi gikk ikke, vi ble henta. Men her er bildene fra da jeg og Henrikke sov hos Solveig! Ivertfall noen!


  Likte dere bildene? • Videoblogg kommer

  Hei!

  Nå ligger jeg, Solveig og Henrikke i senga og ser på film. Vi har nettopp ordnet oss og spist frokost. Så skal vi se ferdig filmen, og så tror jeg vi skal ut og ta litt bilder, Skal også filme svarene på spørsmålsrunden. Så det er bare å glede seg! Neida. Men har noen bilder fra i går som dere kan  få se.

  Og husk! Jeg kommenterer tilbake!'

  Jeg drikker ikke alltså


  ¨

  Likte dere bildene?
  

 • Vi er kule

  Hey!

  Nå sitter jeg, Solveig og Henrikke her i senga og har nettopp tatt masse bilder. Noen blir lagt ut nå, og noen kommer etterpå eller i morgen. Henrikke og jeg skal overnatte her, så det blir kos. Skal også kanskje lage video, eller flere. Også har vi hatt en liten jentekveld med Ida Malene. Vi spilte spill og tulla. Har ikke mye mer å si, men legger ut noen bilder.  Likte du bildene?

 • Filmkveld  Hei!

  I dag har jeg vært i byen med Ida Malene, so mselvfølgelig var veldig koselig. Kjøpte bare et par supersøte ugle-øredobber og en lommebok. Nå skal snart jeg, Ida Malene og Henrikke ha "filmkveld" hos Solveig, også skal jeg overnatte hos ho. Tar med kameraet, så det blir bilder! Nå skulle Ida Malene komme ned, så jeg tror jeg må skynde meg litt. Vi snakkes sikkert når jeg er der eller noe! Kos dere!

  Hva skal du i kveld?

 • Tullevideo kommer!  Hei  ♥

  Da var vi våknet da, og vi la oss ca. 1 tida i går. I dag var det heldigvis fint vær, så det blir nok en del bilder i dag. Også kommer det en tullevideo, med klipp fra mange videoer hvor vi er nokså overtrøtte. Hihi! Vi skal redigere den nå snart. Så lenge vi får lastet den inn på pcen da... Har litt tekniske problemer her på en måte. Akuratt nå sitter vi med dyna rundt oss og er på facebook og bloggen. Også vil jeg takke dere for alle de søte og snille kommentarene jeg fikk i går, og at jeg er på 41. plass på topplista over Kristiansand. Og ti ldere jeg ikke har kommentert tilbake på, skal jeg gjøre nå. Ha en fin dag!

  Hva skal du i dag?

   

 • A text about friends  Friends is like your mobile and clothes. You can`t live without them. When you are sad, happy, angry, wathever - you can talk to them. You can laugh till your stomach get ill, or till you get hiccups - with them. You can say everything to them, and they dont tell it to somebody else. If we fight, we will always be friends again. My friends is amazing, and I love them. What would I done without them? I love my friends ♥

  Vet at bildene blir mindre og mindre... Hehe...

  Hva betyr dine venner for deg? ♥

 • Bildedryss fra kvelden

  Likte du bildene?

   

 • Familien redder kvelden!  Hei! ♥

  Da var kvelden reddet, takket være min awesome familie. Pappa kom med pcen hans, og bestemor og bestefar kom med bananer, klementiner, epler, plommer, sjokoladepudding, vaniljesaus, smågodt o.s.v. Digg! Vi har også funnet en katt vi tror er hjemløs, fordi når vi var på butikken som var i 2 tida, stod en søt katt utenfor døra. Og 2 timer senere når vi skulle gå til Andreas, stod samme katten der. Stakkar! Så vi bestemte oss for å la den komme inn i gangen, og ga den litt tunfisk. Men så slapp vi den ut igjen, for det kan jo være at det er noen som eier den som bor i nærheten. Nå skal vi snart steke pizza, og kose oss. Blir nok litt flere innlegg i dag, utrolig mye å blogge om i dag føler jeg. Er det greit?

   

   

  Bildene er fra Google, siden jeg ikke har noen bilder på denne pcen. 

  Var ikke kattene søte?

  Kommenterer alltid tilbake!

 • Overnattingsparty!  Yo! ♥

  Nå har jeg fått besøk av Solveig. Ho skal sove hos meg i natt, og vi er alene hjemme til i morgen ettermiddag. Vi skal ha det utrolig gøy. Vi skal ta masse bilder, lage video(er), spise masse godis og kanskje se på film. Det blir utrolig koselig! Akuratt nå er vi på pcen og hører på musikk. Skal snart på butikken. Skal kjøpe grandis, brus, chip og godis! Og vi LOVER masse bilder og videoer!

  Bildene er fra forrige overnatting ♥

  Hva slags video skal vi lage?

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits