owles -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Sminkevideo - "sweet pink"Hei!

I morges tok jeg meg tid til å filme en sminkevideo til dere, som jeg også filmet i går, bare at den i går ville ikke lastes opp.... Men nå har den ivertfall kommet opp! Jeg ble fornøyd med "looken", men videoen ble kanskje litt rar. Håper dere liker den! Og jeg blir veldig glad for kommentarene dere legger igjen, og jeg skal kommentere tilbake på alle :)

 

Hva synes dere?

 • Innkjøpsvideo   

  Likte du innkjøpet? 

 • Videoblogg - 10 ting jeg hater  Hei!"

  Her er da den videobloggen jeg endelig fikk laget, den ble ikke så bra da. Men her er den ivertfall!

   

  Hva synes du?

 • Sminkevideo?  Hei og hopp!

  Akuratt nå kjeder jeg meg litt, hehe. Selv om det er nyttårsaften er det ingenting å gjøre! Har nettopp spist middag og sånn, også tenkte jeg at jeg kanskje kunne lage en sminkevideo. Er kanskje litt sent, men samma det. Men da må dere skrive i kommentarfeltet om dere vil eller ikke! Hvis ikke kommer det ingen sminkevideo! Hehe, legger kanskje litt press på dere nå, og det er ikke meningen. Men det er jo ikke vits å legge ut sminkevideo hvis ingen vil ha det! Så skriv i kommentarfeltet om dere vil ha det!

  Haha, så på rakettene...

  Vil du ha sminkevideo?

 • Videoblogg: Jeg og Henrikke sminker hverandre i blinde  video:large • Night routine! (video)  Hei hei!

  Nå har jeg fått redigert den videoen jeg snakket om. Og det er da en "Night routine" Altså det jeg gjør om kvelden før jeg legger meg. Filmet ikke når jeg spiste og pusset tennene, men selvfølgelig gjør jeg det.Håper du liker den!

   

   

  Likte du videoen? :)

 • Overnatting  Hellu!

  Nå får jeg for en gang skyld blogge litt. Jeg er som dere vet, på overnatting hos solveig. I går var vi ute og tok litt bilder som blir lagt ut når jeg kommer hjem. Nå skal vi snart ut og ta enda flere bilder, og litt senere skal vi ut med Trym. Har ikke så mye mer å skrive. Men jeg tror at sminkevideoen blir spilt inn i dag når jeg kommer hjem. Men nå har jeg ikke mer på hjertet. Hade!!


  Hva skal du i dag?

 • Video: makeup collection!  Har du noe av det samme?

 • Hjelp!  Hei!

  Beklager for lite blogging i dag... Men Solveig er på bowling, tror jeg.. Og jeg har brukt dagen på å ta oppvaske, støvsuge og rydde rommet o.s.v. Men nå har jeg lyst til å lage en video! Så gjerne kom med forslag til hvilken. Tenkte å kanskje ha enda en sminkevideo, men har liksom ikke en "look" jeg vet om som jeg kan vise. Men kom med forslag da, så blir det video skal du se!

  Hvilken video burde jeg lage?

  Henriette :)

 • Turnevideo!  Haha, gjorde det bare for gøy, ikke for å vise hvor "gode" vi er! Solveig er jo god da, men ikke jeg...

  Tycks?

  - Henny ♥

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits